Zonnepanelen worden ‘in het zonnetje’ gezet door Pure Energie

Als het gaat om het produceren en leveren van groene energie is Pure Energie altijd een voorbeeld geweest. Keer op keer is het ze door harde werken gelukt om uitgeroepen te worden tot de allergroenste energieleverancier van Nederland. Het assortiment aan producten is dus helemaal groen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit groene stroom & groen gas. Om het voordeligst uit te komen wordt altijd geadviseerd om voor een samengesteld pakket te kiezen( groene gas & groen stroom). Dan heeft u in principe alles onder één dak.

Pure Energie is constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe kansen voor de consument om voordelig uit te zijn. Op dit moment mag u via Pure Energie toetsen hoe voordelig het zal zijn als u zelf zonnepanelen plaatst op uw dak. Het gebruik van zonnepanelen kan heel voordelig zijn en de energiekosten aardig omlaag brenegen. Vandaar dat Pure Energie voor de volle 100% dit soort van projecten ondersteunt. Het groter publiek heeft recht op deze informatie en leent Pure Energie dus daarvoor.

Zonnepanelen plaatsen? Vraag een adviesgesprek aan!

Pure Energie heefttijdens deze campagne voor consumenten een heel mooie geste. U mag een adviesgesprek aanvragen om te weten als zonnepanelen wel geplaatst kunnen worden bij u of niet. Samen wordt er nagegaan of uw dak dus geschikt is. Heeft het gesprek een positieve uitkomst? Dan mag u binnen 3 werkdagen een notificatie van Pure energie verwachten. U krijgt dan een heel overzicht van de besparingen en de investeringen die u zal moeten plegen. Dit gesprek en alles erom heen is vrijblijvend ( kosteloos).

Het beste advies van speciale zon-adviseurs

U wordt door het proces heen geholpen door speciaal opgeleide zon-adviseurs. Deze specialisten weten alles over zonnepanelen en kunnen u dus op maat adviseren. Ze helpen u berekenen hoeveel zonnepanelen op uw dak zullen passsen. Daarnaast ook wat het rendement zal zijn van deze investering. Ook vragen zoals: ‘Wat is de hoeveelheid groene stroom die u zult kunnen opwekken?’ en ‘Hoeveel zou u kunnen besparen op energiekosten?’ zullen beantwoord worden. Ze kunnen u zelfs accuraat aangeven hoe snel uw installatie terugverdiend zal zijn. De zon-adviseurs zijn daar om u te helpen.

Offerte vrijblijvend

Een zonnepanelen offerte kunt u vrijblijvend opvragen. U krijgt de informatie netjes verwerkt in de offerte. Alles van enige relevantie zult u zwart op wit zien staan. Aan de hand van de verkregen offerte kunt u dan uiteiendelijk besluiten om verder in zee te gaan met deze energieleverancier. Gratis advies is heden ten dage prijsloos, maakt u er dus flink gebruik van.

Dakinspectie is gratis

Gaat u akkoord met hetgeen op de offerte staat? Wilt u dan overgaan om de deal te bezegelen? Dan maakt u na goedkeuring aanspraak op een gratis dakinspectie. De schouw of inspectie zal tonen als het dak van uw pand geschikt is om de installatie op te plaatsen. Ook wordt nog eens nagelopen als het aantal panelen aangegeven op de offerte zullen passen op het dak. Ook de meterkast in het pand zal een inspectie moeten ondergaan. Indien het vervangen moet worden, zal dat ook aangehaald worden. De kabelroute van de omvormer zal tijdens het traject ook nagelopen worden. De installateurs moeten bij het werken niet voor verrassingen komen te staan. Dat noemt men pas vakkundig en planmatig werken!

BTW terugkrijgen

Nederlandse zon kan u doen besparen. Neem een zonnepanelen adviseur van Pure Energie in de hand en ontdek de voordelen. De adviseur heeft als taak om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien als het gaat om het opzetten van een eigen zonne-installatie. Het heel traject staat deze klaar en helpt u zelfs om wat BTW terug te krijgen.

Kostenbesparend denken

Uw eigen zonnepanelen plaatsen brengt u in de positie om te investeren in de diepte. U wordt ten eerste zelfvoorziend als het gaat om uw groene stroom. Heeft u een overschot? Dan kan dat ook teruggegeven worden aan het net. Uw energie afname zal sowieso minder zijn en dan bespaart u honderden euro’s. U zult de besparing gelijk merken. Pure Energie garandeert u dat een zonne-installatie binnen 5-8 jaar terugverdiend is. Dat hangt natuurlijk ook af van het pakket welke u heeft gekozen.

Lukt het niet om zonnepanelen te plaatsen? Vergelijk dan energie. Er zijn meer dan genoeg energie aanbiedingen die u zullen doen besparen op energiekosten. Bekijk de aanbiedingen van alle energieleveranciers en ontdek het voordeel.

Plaats een reactie