Wordt slimmer, stap over naar 3 jaar Qurrent contract met €250,- korting!

Qurrent wilt u helpen om nog slimmer en spaarzamer te zijn als het gaat om energie. Hoe meer energie u bespaard, des te meer geld u in principe verdient. De goedkoopste energie die er bestaat is namelijk de energie die u niet gebruikt. Vandaar dat de focus bij Qurrent ligt op producten die deze stelling goed ondersteunen.

Qurrent helpt een handje met onderzoek naar de allernieuwste smarthome oplossingen voor EXTRA besparingen. Daarnaast lanceert Qurrent steeds weer van die pilots ( groene energie-innovaties) waarbij leden feedback kunnen geven. Op basis van deze ervaringen wordt besloten als deze nieuwe slimme diensten in gebruik genomen worden. En tot slot het slimme energiecontract. Dit contract stelt u in gelegenheid om elk uur van de dag ongeacht de uurprijzen een voordeel te halen.

Groenste leverancier campagne

Qurrent is volgens de Consumentenbond & Greenpeace de afgelopen jaren steeds verkozen tot de allergroenste energieleverancier van Nederland. Simpelweg omdat ze groene stroom als GROENE stroom verkopen. Een deel van de concurrentie doet dat niet. Er wordt vaker grijze stroom als groene stroom verkocht. Qurrent verkoopt uitsluitend groene stroom en is op basis daarvan bekroond. En speciaal in dit teken is er een campagne opgezet.

Samen winnen met Qurrent

Qurrent is altijd slim bezig en dat zal u als klant na de overstap ook merken. Zo wordt er middels collectieve inkoopacties samen ingekocht. Hoe groter de het ledental, hoe voordeliger(lager) de prijs. Winst voor een ieder op deze manier! 100% Groene stroom tegen de beste prijs.

3 jaar Qurrent contract met EXTRA €250,- korting

Wilt u overstappen naar een voordeliger contract voor langere tijd? Dan heeft Qurrent hetgeen waar u op zoek naar bent. De komende weken is er een campagne waarbij u bij de overstap naar 3 jaar Qurrent kunt maken. En niet zomaar een overstap, maar een heel voordelige. U krijgt naast 100% groene stroom, de laagste tarieven nu ook een EXTRA korting van € 250,-. Laat berekenen wat u gaat betalen bij de overstap. Daarvoor heeft u nodig:

  • verbruikswaarden voor groene stroom & gas
  • leveringsadres

Tevreden met het resultaat van de toetsing? Stap dan over naar Qurrent. Ook kunt u ervoor kiezen om energie te vergelijken. Daardoor krijgt u een breder beeld van de energiemarkt. Er zijn tal van energie aanbiedingen die voordelig kunnen zijn. Neem uw tijd om  te vergelijken op GoedkoopsteEnergie.com en haal uw overstapdeal binnen. Bespaar tientallen of zelfs honderden euro’s.

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie