Win een VT Wonen bon bij woonlasten check Vastelastenbond.nl

De lente is aangebroken en daarna de zomer. Dat betekent mooi weer. Tijd om te genieten, maar ook dé tijd om te klussen. Alles dat aan reparatie gedaan moet worden kan dan aangepakt worden. Uw pand heeft vast veel te verduren gehad tijdens de herfst en winter. Nu is het tijd om alles te herstellen of renoveren. Daarnaast gaat u vast ook gelijk checken wat u heeft uitgegeven aan uw vaste woonlasten. Het kan gebeuren dat u door de drukte heeft nagelaten te checken wat de status is daarvan. Geen nood. Via de Vastelastenbond kunt u vrijblijvend de een woonlasten check laten doen om de uitgaven zichtbaar te maken. Om deze check uit te voeren moet u uw persoonlijke info zoals: naam, adres, postcode, huisnummer, telefoonnummer en het e-mailadres.

U heeft een overzicht gekregen na de woonlasten check gedaan te hebben. Hoe verder? Het wordt dan  tijd om stappen te ondernemen die zullen leiden naar een besparing op kosten. In deze gaat het om energiekosten en kosten voor internet/TV/bellen. De Vastelastenbond.nl helpt u met het besparen op deze kosten. Natuurlijk moet u dan de overstap maken.

Nadere kennismaking met de Vastelastenbond

Samen een doel nastreven en werken eraan brengt altijd een goed resultaat. Het onderhandelen gebeurd dan uit naam van het collectief. Vanaf 2004 hanteert de Vastelastenbond deze principe en heeft tal van voordelige tarieven kunnen verwezenlijken. Het startte met de collectieve inkoop van stroom & gas, daarna werd het uitgebreid met de andere woonlasten. Daaronder rekent de Vastelastenbond onder andere: WOZ-waarde, zonnepanelen, verzekeringen en Internet/TV/Bellen.

De bond ziet dat het steeds moeilijker wordt om de woonlasten bij te benen. Daarom hebben ze gemeend zich in te zetten voor het verlagen van de vaste woonlasten. Hoe doen ze dat? De Vastelastenbond.nl bezit marktkennis, de experts en unieke technologie ter ondersteuning. Met een simpele overstap kunt u uw maandelijkse woonlasten drastisch verminderen. Dit proces werkt! De Vastelastenbond heeft reeds duizenden huishoudens geholpen aan echte besparingen. Onderneem de stap en bespaar ook honderden euro’s per jaar.

Aanvragen van de woonlasten check

U mag nog zoveel willen doen aan het huis of de tuin, maar als er niet veel geld overblijft bent u hulpeloos. U gaat dus ruimte moeten maken op de één of andere manier. De hoge rekeningen van de afgelopen maanden moeten absoluut niet meer voorkomen. Tijd om zaken onder de loep te nemen. Vraag een woonlasten check aan en laat alles goed in kaart brengen. U ziet gelijk waar de schoen dan wringt. De Vastelastenbond laat u met de woonlasten check het totaal plaatje zien. U krijgt dan ook meteen de optie kiezen om over te stappen naar de Vastelastenbond. Met één overstap kunt u dan alle woonlasten drastisch verminderen.

Vergelijk de deal van de Vastelastenbond met de energie aanbiedingen op GoedkoopsteEnergie.com. Onderzoek grondig welke van de energieleveranciers het meeste voordeel oplevert. Energie vergelijken brengt altijd het voordeel naar boven. Doe het bespaar tot wel honderden euro’s op jaarbasis na een simpele online overstap. Heeft u de woonlasten check gedaan via de Vastelastenbond.nl? Is het gelukt? Dan maakt u kans op een VT Wonen bon ter waarde van €250,- via een winactie. Bent u de gelukkige winnaar? Dan wordt er telefonisch of per e-mail contact met u opgenomen.

Plaats een reactie