Wilt u nu 100% groene stroom verbruiken? Qurrent Energie is nog altijd een optie

De Consumentenbond ziet Qurrent Energie nog altijd als de groenste energieleverancier. Waarom deze uitspraak? Dat doen ze omdat het een feit is dat Qurrent 100% Nederlandse groene energie levert. U betaalt  bij een 1 jarig contract ook gewoon voor de volle 12 maanden een vaste lage prijs. Heeft dit uw interesse gewekt? Wilt u nu echt wel weten wat uw factuur gaat bedragen voor groene stroom en CO2 gas? Dan is het uw recht om energie te vergelijken. U weet dan precies waaraan u toe bent.

Qurrent blijft duurzame stroom leveren

Bent u van mening dat het tijd is om duurzaam opgewekte  energie te verbruiken? Overweeg dan om over te stappen naar Qurrent. Deze leveren stroom dat 100% opgewekt wordt in Nederland. U helpt aan het verbannen van CO2 uitstoot en gebruikt ook nog schone , duurzame stroom. Qurrent zit in de top van de groenste energieleveranciers. En dat samen met Pure Energie en OM.

Wat kan uw jaarfactuur bedragen bij deze energieleverancier?

Dat hangt natuurlijk van het gebruik af. Aan de hand van een voorbeeld kunnen we u alvast tonen hoe het voordeel eruit kan zien. Verbrtuikt u per maand 2850 kWh aan stroom en 1100 m³ aan CO2 gas. En kiest u voor het 1 jaar contract? Dan betaalt u op basis van de verbruikswaarden per maand €124,74. Kiest u voor het 3 jaar contract? Dan betaalt u dan per maand €123,51. Klinkt dat goed in de oren? Dan kunt u nu overstappen en zo uw energie tarieven vastleggen voor 2018.

Besparen op stroom en gas met Qurrent!

Wordt Qurrent ook in 2018 de goedkoopste energieleverancier van Nederland?

Qurrent heeft de potentie om de goedkoopste energieleverancier te worden in 2018. Dat kan ook voor u als consument een voordeel zijn. Om zeker te weten kunt u het beste een energievergelijking doen. De allergoedkoopste leveranciers vindt u altijd bovenaan de lijst. Het kan dus voorkomen dat er meerdere energie aanbiedingen zijn waaaruit u een keus kunt maken. Qurrent mag en kan gekozen worden. We geven u dit als tip mee, maar als er een andere leverancier is die u goedkoper van stroom & gas kan voorzien mag u die zeker ook kiezen. U moet het voordeel altijd de baas zijn. Kies gewoon de leverancier die het meeste voordeel voor u kan betekenen. Energie vergelijken is zeer simpel met hulp van GoedkoopsteEnergie.com. Maakt u er dus flink gebruik van!

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie