Vrijopnaam gelooft in de Zon

Vrijopnaam energie is een leverancier die van mening is dat er hoognodig iets moet veranderen in de energiemarkt. Het overgrote deel van Nederland is nog steeds afhankelijk van energie uit de grote kolencentrales . Is er verandering mogelijk op kort termijn ? Vrijopnaam geeft de aanzet tot verandering , omdat duurzaam opgewekte energie niet langer een vrijblijvende optie is. De transitie naar duurzaam opgewekte energie wordt door Vrijopnaam versneld en gefaciliteerd. De productie van duurzaam opgewekte in Nederland wordt paneel voor paneel vergroot, dat betekent niet langer alleen op de overheid teren . Iedereen wekt zijn eigen energie op . Dat kunt u ook vanaf € 1161,48 per jaar .

Zonnepanelen op naam van Vrijopnaam

Op diverse locaties in Nederland heeft het bedrijf zonneparken beschikbaar. De panelen in die parken zijn beschikbaar om uw eigen zonne-energie mee op te wekken . Nederland wordt met elk aangekocht paneel een stukje groener. Het concept van Vrijopnaam zorgt ervoor dat voor ieder verkocht paneel ergens anders in Nederland een nieuwe wordt neergezet. Paneel voor paneel.

Als klant bij Vrijopnaam begint u direct met het zelf opwekken van energie . Bij het aanmelden krijg je één zonnepaneel GRATIS. Dat is uw eerste Paneelopnaam . Heeft u behoefte aan meer opwek capaciteit? Kies dan voor extra Panelenopnaam . Per paneel zijn de kosten € 99,- en afname is ongelimiteerd. Mag het wezen dat de behoefte er na een bepaalde periode niet meer of minder is, dan kunt u de panelen terug verkopen . Er wordt dan wel € 11,- per jaar afgeschreven op een paneel (inleg per paneel over een jaar). Administratiekosten per Paneelopnaam bedragen € 15,-.

Vrijopnaam biedt u 1 jaar vast voor € 1161,48 per jaar voor 100% zonne-energie +  CO2 gecompenseerd gas en u krijgt het eerste Paneelopnaam ter waarde van € 99,- geheel Gratis.

De consumenten die niet gebonden willen zijn , kunnen kiezen voor Vrijopnaam Variabel contract voor € 1142,15 per jaar (100% groene  stroom en CO2 gecompenseerd gas) + één zonne-paneel GRATIS ( waarde € 99,-). 

Deze tarieven zijn op basis van een verbruik  van 1840 kWh voor stroom en 1100 m³ voor gas.

Goedkoopsteenergie.com blijft de site bij uitstek waar u energie kunt vergelijken van iedere leverancier en geniet van goedkope periodieke aanbiedingen . Als consument kunt u dan de beste keus maken door de energie aanbiedingen te bekijken en te vergelijken . Wees wijs en vergelijk op Goedkoopsteenergie.com!

Plaats een reactie