Voordeliger dan Oxxio gaat niet, min.€200,-bij 1 jaar contract

Groene Stroom en gecompenseerd gas worden steeds meer afgenomen. Het belang van het verduurzamen begint zoetjes aan Nederland over te nemen. Men ruilt grijze stroom in voor groene stroom. Veel energieleveranciers spelen dan ook in op deze positieve ontwikkeling. Oxxio levert ook een bijdrage aan het verduurzamingsproces. Op een simpele, transparante en voordelige manier maakt u kennis met groene stroom en gas.

Totaal groen ervaring bij Oxxio

Oxxio is een energieleverancier die het u vooral makkelijk wilt maken. Het moet als het ware een gemak zijn om bezig te zijn met uw energiezaken. Het is al een kunst om te besparen en als het moeilijk aan toe gaat is minder aantrekkelijk om te bezigen. Daarom is Oxxio er. Ze helpen u om middels innovatieve oplossingen uw zaken goed te regelen en monitoren. U krijgt een totaal pakket vol voordelen.

Hoe ziet het voordeel pakket van Oxxio er uit? Het ideaal pakket van Oxxio zit bomvol voordelen waaronder: groene stroom/gas, apps ter uwer ondersteuning en een goede, correcte klantenservice(1 x 24 uur)

 

Voordeel van min.€200,- bij de overstap naar 1 jaar Oxxio contract

Oxxio heeft natuurlijk meerdere conttracten die bomvol voordelen zitten. het 1 jaar vast contract voor stroom en gas is er eentje. Dit pakket biedt u de volgende voordelen:

  • 1 jaar Groene Stroom/gas (kort en supervoordelig)
  • Vaste, voordelige tarieven gedurende dat jaar( geen prijsstijgingen)
  • Complete energie-app(GRATIS)
  • minimaal €200,- cashback korting( éénmalig verrekend van uw jaarnota)

Dit contract is maar eentje tussen de velen waaruit u kunt kiezen. Overstappen hoeft niet moeilijk te zijn en besparen ook niet. U moet simpelweg goed energie vergelijken en uw voordeel komt er al gauw uit. Gebruikt u ook de allerlaatste energie aanbiedingen als ’tool’ om het voordeel te ontdekken. Stap vandaag nog over.

Wees wijs en vergelijk!

 

 

Plaats een reactie