Voordeel met Oxxio duurzaam

Oxxio levert groene stroom en gas aan haar klanten. Energieleveranciers hebben elk hun manier als het gaat om klantenbinding. Oxxio geeft haar klanten door middel van technologische vernieuwingen een stimulans tot kritisch nadenken over hun energieverbruik. Een constante aanvoer van nieuwe producten en diensten van Oxxio hebben hierbij een belangrijke rol. Oxxio biedt scherpe tarieven aan die door de bewuste en kritische klant zeker worden overwogen. Tarieven vanaf € 999,48 voor 12 maanden.

Waarin onderscheidt Oxxio zich?

Energieleveranciers weten dat de markt aan verandering onderhevig is en doen aan klantenbinding door te stunten met actietarieven en welkomstkortingen . Het is gebruik dat u welkomstkortingen worden aangeboden bij contracten met een looptijd van 12 maanden. De welkomstkorting ontvang u pas nadat u een volledig jaar klant bent geweest. De welkomstkortingen en acties van Oxxio worden alleen aangeboden op prijsvergelijkingssites als GoedkoopsteEnergie.com . U kunt als klant hierdoor een kritische vergelijking maken met de andere energieaanbieders.

Hoe voordelig is Oxxio?

Als leverancier van groene stroom en grijze gas streeft Oxxio naar een goede prijs/product verhouding. U moet een goed product kunnen afnemen tegen een scherpe prijs. Is dat realiseerbaar met Oxxio? Oxxio is wel degelijk in staat u te voorzien van betrouwbare groene stroom en gas tegen goede prijzen .  Voor een Oxxio 1 jaar vast contract betaalt u € 999,38 en krijgt u daarbovenop nog eens € 190,- cashback . Oxxio 3 jaar vast contract is af te sluiten voor  € 1124,29 en de € 210,- cashback korting daaraan toegevoegd. Scherpe prijzen voor groene stroom en grijs gas uit Nederland. Energieaanbiedingen zijn allemaal aanlokkelijk, maar weet de beste voor u te selecteren .

Deze tarieven zijn op basis van een verbruik  van 1840 kWh voor stroom en 1100 m³ voor gas.

Wees als klant scherp en vergelijk doorlopend de energieaanbiedingen op de slimste vergelijkingssite. Goedkoopsteenergie.com brengt u een stap dichterbij uw voordeel!

Plaats een reactie