Voordeel halen bij Pure energie

Pure energie is het energiemerk van het bedrijf Raedthuys . De groene stroom die het bedrijf opwekt middels windmolenparken en zonneprojecten worden aan de man gebracht onder de naam Pure Energie. Ze hebben meer als 20 jaar ervaring en weten dus des te beter dat klanten willen kiezen voor een duurzame toekomst. Pure energie heeft als doel echte groene stroom te leveren van weiland tot stopcontact. Lokaal opgewekt en verstrekt!Check de vergelijker en wees zeker . Pure energie levert uitsluitend groene energie dat door hun wordt opgewekt. Al vanaf €91,48  per maand voor Pure energie vast 1 jaar

Het ligt in de bedoeling dat iedereen wordt gestimuleerd om gebruik te maken van schone (groene) energie tegen een scherpe prijs. Pure Energie biedt dat ! Als klant kunt u ook de opbouw van het tarief zien en de kosten per maand of per jaar zelf berekenen . Geen verborgen kosten dus. Pure energie is ook het bedrijf dat direct weer investeert in goede doelen , milieu en de samenleving. Ze dragen bij aan projecten waarbij 10% van hun winst gaat naar goede doelen en 90% gaat naar de ontwikkeling van duurzame energieprojecten . De klant helpt samen met Pure energie de wereld schoner maken .

Beloning van Pure energie

Pure energie wilt de klant altijd blij maken en ook zo houden . Ze leveren naast de groene energie ook scherpe aanbiedingen zoals het 1 jaar vast contract van €1.097,81 per jaar voor Pure energie groene stroom en gecompenseerd gas . Een mooi aanbod voor maar €91,48 per maand. Als de klant voor het gemak langer verbonden wilt zijn aan Pure energie kan dat ook! Het 3 jaar vast contract van Pure energie is dan bestemd voor hun. Met een jaartarief van € 1091,55 heeft u dat voor langere periode geregeld. Een vaste last per maand van €90,96 is een Super aanbieding voor groene stroom en Co2 gecompenseerd gas.

Deze tarieven zijn op basis van een verbruik  van 1840 kWh voor stroom en 1100 m³ voor gas.

Op de site Goedkoopsteenergie.com kunt u als klant vergelijken als Pure energie iets is voor u. Een aanbieding spreekt de consument altijd aan , maar wees wijs en check welke het best is voor u als consument.

Plaats een reactie