Vijf jaar NLE-energiecontract komt met € 200,- EXTRA voordeel

Is het weer tijd om uw energiezaken te regelen? Wilt u dit alles liever middels een online overstap regelen dit keer? Bekijk dan het vijfjarig NLE energiecontract en ontvang € 200,- korting. U bent dan gedurende lange tijd gegarandeerd van een vaste, voordelige energieprijs. Daarnaast zijn er ook andere voordelen (o.a. de korting van € 200,-) die het pakket compleet maken. U moet als consument wel checken als deze deal wel past bij u. dat kan door een simpele berekening met behulp van de energievergelijker. Wat heeft u dan nodig om zo een berekening te laten maken? U heeft nodig uw postcode + huisnummer en het energieverbruik. Door deze informatie te plaatsen in de rekentool en te laten berekenen weet u al gauw welke de goedkoopste energieleverancier is op basis van uw situatie. Deze staat altijd bovenaan van de lijst na de berekening.

 

NLE vijfjarig contract kent meerdere voordelen

Als consument is het van belang om te kiezen voor een contract die meerdere voordelen kent. Het gaat om de voordelen oop termijn die het contract in principe maken. Het vijfjarig contract van NLE is zo een voorbeeld. U zit dan wel vijf jaren verbonden, maar het zullen vijf jaren zijn die u zeker niet nadelig zullen komen te staan. U profiteert na een overstap van de volgende zaken:

  • Groene waterkrachtenergie;
  • Korting van € 200,-;
  • Vaste, voordelige energietarieven gedurende 5 jaren;
  • Bedenktermijnen van 14 dagen;
  • Overstapservice (kosteloos);
  • 0% Kans op verrassingen.

Duurzame energie

Het vijfjarig NLE – energiecontract is een duurzaam energiecontract. U krijgt er dus uitsluitende groene energie bij. De bron van deze energie is waterkracht en het wordt tot op dit moment gehaald uit de Scandinavische landen. De energiewinning uit waterkracht is een zeer duurzame manier van energieopwekking.

Energietarieven die vast zijn

Het vijfjarig NLE-energiecontract is een energiecontract met als basis groene energie. Het houdt dus in dat u vaste, voordelige tarieven gaat betalen voor duurzame energie gedurende vijf jaren. Dat betekent dus dat u voor de duur van 5 jaren zich geen zorgen hoeft te maken over prijsstijgingen. De energietarieven zullen dus NIET wijzigen. Wel moet u rekening houden met stijgingen aangaande energiebelasting, BTW of de netbeheerkosten. Over deze voornoemde zaken heeft uw nieuwe energieleverancier helaas geen invloed.

Contract aanvragen

Om dit contract aan te vragen aagt u een berekening vooraf moeten doen. Door de energiekosten te berekenen weet u als het contract voordelig is voor u of niet. Als basis voor de berekening heeft u nodig: uw postcode + huisnummer en het energieverbruik( af te lezen van uw laatste jaarafrekening). Na deze handeling ziet u al gauw de jaarlijkse kosten die u zult betalen. Heeft dit uw interesse gewekt? Klik dan simpelweg op de ‘aanvragen’ knop. U zult dan daarbij uw persoonlijke gegevens moeten invoeren en ontvangt een bevestiging van uw energieleverancier.

Bedenktermijn van 14 dagen

Na de bevestiging gaat de 14 dagen standaard bedenktijd in. dat is wettelijk bepaald. U wordt als consument dan in de gelegenheid gesteld om het energiecontract te annuleren. Het kan zijn dat u bijvoorbeeld zich heeft bedacht of in de tussentijd een mooier contract heeft ontdekt. Dit contract kunt u dan gratis annuleren.

Overstappen is GRATIS

bent u door de 14 dagen bedenktijd? Gaat u toch voor dit contract van NLE? Dan krijgt u ook de overstapservice geheel kosteloos. Wat houdt dat in? Dat houdt in dat uw oude nergiecontract voor u wordt opgezegd. Geen opzegbrief  nodig, dat wordt geregeld voor u. Dit geeft garantie op het NIET betalen van dubbele kosten voor de stroom & gas die u zult afnemen. Over de levering van gas en stroom hoeft u geen zorgen te maken. Deze ontvangt u onafgebroken door. Deze overstap is dan succesvol en mag u  de korting van € 200,- tegemoet zien ( wel letten op de voorwaarden voor een overstap).

Overstappen na energie vergelijking

Is het tijd om een andere energiecontract te kiezen? Bent u op zoek naar de goedkoopste energieleverancier? Ga ervoor! Vergelijk energie en ontdek de beste deal op basis van uw sitautie. Maak vervolgens dan de online overstap naar de goedkoopste energieleverancier van 2019. Gebruik uw postcode+ huisnummer en het energieverbruik als input en ontdek de allerbeste energie aanbieding. De online overstap duurt nog geen 5 minuten, maar levert een flinke besparing op voor de komende periode ( kortingen die oplopen tot wel € 450,- op jaarbasis).

Plaats een reactie