Verspillingschecker gelanceerd door Eneco

Eneco is een toegewijde energieleverancier die ook rekening houdt met de zakken van de consumenten. Verspilling of verkeerd gebruik van energie gebeurd vaker dan u denkt. Het kan zelfs bij u in huis dat geval zijn. Eneco onderneemt, maar doet dat op een slimme en verantwoorde manier. Wat doet Eneco om u dat te laten merken? Dat doet Eneco natuurlijk op een innovatieve manier. Samen met Toon heeft Eneco een nieuwe dienst gelanceerd. De Verspillingchecker is de naam van de dienst.

Wat doet de Verspillingchecker?

Deze “tool” heplt u energieverspilling in huis makkelijk opsporen en aanpakken. Zodoende kan Eneco haar gebruikers in kennis stellen als de koelkast onnodig veel stroom verbruikt of als de wasmachine toch meer energie verbruikt dan het energielabel aangeeft.

Hoe werkt het precies? De klant moet natuurlijk toestemming geven alvorens de dienst data van de slimme thermostaat kan analyseren. Toon zorgt voor de analyse van de beschikbare data. Door de analyse wordt er een speciale ‘vingerafdruk’ per apparaat vastgelegd. De Verspillingchecker is zo in staat om de verbruikspatronen van onder andere koelkasten, televisies en wasmachines vast te leggen.

Er worden een aantal controlevragen gesteld en met behulp daarvan zet deze ’tool’ het verbruik vervolgens af tegen de norm voor dat apparaat en tegen het verbruik van vergelijkbare huishoudens. Blijkt het dat u onnodig energie verspilt? Dan is deze app er om u van persoonlijk advies te dienen waardoor u verdere verspilling kan voorkomen.

GoedkoopsteEnergie.com vindt dit een doorbraak in de dienstverlening van Eneco en wenst u daarom in kennis te stellen. Deze en alle andere informatie over groene energie en gerelatteerde informatie kunt u altijd nalezen op de speciale pagina op de website. Daarnaast kunt ook nog altijd de energieleveranciers met elkaar vergelijken. De energie aanbiedingen die u voordeel kunnen opleveren vindt u ook als gewoonlijk op de website. Veel voordeel op GoedkoopsteEnergie.com dus!

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie