Vast of Variabel bij Pure Energie: tot €350,- korting!

Wilt u nu definitief uw bijdrage verlenen aan het vergroenen van Nederland en wilt u ook nog voordeliger uitkomen? Pure Energie is de energieleverancier die u echt kennis zal laten maken met échte groene stroom uit zon en wind. Waar beter dan bij Kampioen Groen! Om keer op keer uitgeroepen te worden tot kampioen zegt heel veel over deze energieleverancier. De kwaliteit en service is van dien aard dat ze voor de 5e keer op rij zijn uitgeroepen tot de groenste energieleverancier van Nederland. Opgewekt in Nederland en geleverd binnen heel Nederland. Zo doet Pure Energie het.

 

100% Groene stroom uit zon en wind

Pure Energie gaat goed doordacht te werkt en legt de focus op het produceren van 100% groene stroom zonder verspilling. Wat ze opwekken wordt dan weer verkocht. De productie van groene stroom komt op gang door zonne-energie installaties en windmolens. Het gaat zelfs zo ver dat u zelf mag kiezen van welke windmolen u groene stroom wenst af te nemen. En het mooiste van dit alles is dat Pure Energie graag deelt. 90% van de winst gaat terug naar nieuwe, groene projecten. Het resterend deel van de winst, 10% dus gaat naar de goede doelen. Dat noemt men het hart van een kampioen.

Vast of variabel , altijd voordeel bij Pure Energie

Pure Energie heeft diverse contracten die u kunt afsluiten. De variabele contracten voor de vrije geesten. U kunt dan op elk moment bepalen als u er wilt blijven of niet. Maar gezien de voordelen blijven de klanten van Pure Energie zeker wel.

De vaste contracten voor de mensen die graag voor een bepaalde periode alles vastleggen (kort of lang). Deze contracten hebben ook weer andere voordelen. Hier weet u dat u gedurende de duur van het contract bijvoorbeeld zich niets hoeft aan te trekken van de schommelende prijzen. Hoe langer u zit bij Pure Energie , des te meer korting u geniet. Het is bewezen dat mensen die de overstap hebben gewaagd tot wel €350,- aan korting hebben genoten.

Wilt u ook weten wat u gaat betalen bij Pure Energie? Toets het dan. Vul uw verbruikswaarden voor groene stroom en gas, uw postcode/huisnummer in op de rekentool. Op basis van deze voorwaarden krijgt u dan een gemiddeld tarief. Dat kan uw mogelijke betaalbedrag worden. Het extra voordeel merkt u het ook las de korting wordt verrekend. Nog niet overtuigd? Geen probleem, u mag altijd de allerlaatste energieaanbiedingen bekijken en vergelijken met die van Pure Energie.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie