Vandebron stimuleert elektrisch rijden met nieuwe diensten

VandeBron is een innovatieve energieleverancier die goede zaken doet op de markt. Ze komen steeds met een vernieuwende diensten die het leven simpeler moeten maken. Gister heeft Vandebron een dienst voor elektrisch rijden gelanceerd. Het word zeer toepasselijk de laadpas genoemd. Deze laadpas geeft elektrische rijders toegang tot alle beschikbare openbare laadpunten in Nederland. Deze app is dus speciaal ontwikklked om de zichtbaarheid van de beschikbare laadpalen beter in kaart te brengen. Daarnaast biedt deze app ook een beter inzicht in de laadtarieven. Consumenten hebben vaker de klacht gedeponeerd dat de laadtarieven veelal niet transparant genoeg zijn.

Andere aanvullende diensten Vandebron

Vandebron is voortdurend bezig innovatie mee te nemen in haar bedrijsvoering. Vandaar ook de app met de laadpas. Daarnaast heeft Vandebron ook nog een andere dienst in voorbereiding. Daarvoor gaan ze een samenwerking aan met TenneT. Deze dienst zal de naam –Slim Laden– hebben en wordt in oktober gelanceerd als pilot. De app is aanvullend op de elektrisch rijden diensten. Vandebron heeft een paar klanten geplaatst in een testgroep om ook deze app uit te testen. Het doel van deze dienst om de schommelingen in het energienet beter op te kunnen vangen. Men wilt door het slim gebruik maken batterijcapaciteit. Het slim gebruik van batterijcapaciteit van de auto’s veranderd elektrische rijders in duurzame handelaren van elektriciteit.

Goedkoopsteenergie.com zorgt ervoor dat u op de hoogte bent het allerlaatste nieuws op het gebied van stoom en gas. Ook kunt u op deze site steevast ook de allerlaatste energieaanbiedingen bekijken. Vooral in het geval u wilt overstappen naar een andere energieleverancier.

Plaats een reactie