Vandebron : € 257,-Cashback aanbieding bij 1 jaar contract

Vandebron is dé leverancier van groene energie die de markt gaat wakker schudden. Als vergunning houder van de ACM en leveranciers van alleen lokaal opgewekte stroom en CO²-gecompenseerde gas leveren ze kwaliteit. Bent u van plan uw energiecontract op de zeggen bij uw huidige leverancier? Of heeft u het gevoel dat het goedkoper kan bij een andere leverancier? Dan kunnen wij u wellicht een goed alternatief voorstellen. Vandebron geeft u als consument de unieke gelegenheid om uw  ‘groene’ energie af te nemen tegen een zeer scherpe prijs. En u krijgt als toevoeging nu ook een cashback actiekorting van € 257,- bij het sluiten van een 1 jaar vast contract.

Let op: Deze aanbieding van Vandebron is verlopen en daarom niet meer geldig. U kunt onze energievergelijker raadplegen voor nieuwe actuele aanbiedingen van Vandebron.

Vandebron voordeel bij 1 jaar contract

U heeft ingezien dat het tijd wordt voor verandering. Het kan zijn dat u lang loyaal bent gebleven aan uw huidige leverancier en geen voordeel meer ziet in uw contract. Waarom niet overstappen dan? Vandebron kan veel voor u betekenen als leverancier. Wilt u overstappen, maar niet gelijk een lang contract kiezen? Stap dan over naar Vandebron en kies het 1 jaar vast contract. Voordeel zonder zelf te veel te doen. Aan de hand van een voorbeeld zal u kunnen zien hoe voordelig het kan zijn. Voor het gemak kiezen we een verbruik van 1840 kWh voor groene stroom en 1100 m³ voor gas (CO² gecompenseerd) met een enkele meter.  Op basis van deze verbruikswaarden  betaalt u per jaar € 1163,80 voor stroom en gas indien u kiest voor het 1 jaar vast contract. Heel scherpe prijs voor een 1 jaar contract.

Dat is dan nog niet de uiteindelijke prijs die u gaat betalen. U lees het goed! Bent u de actiekorting vergeten? Zo een voordeel mag u zeker niet mislopen. U krijgt ook eens € 257,- cashback korting bij dit contract. Het jaarbedrag wordt dan gemiddeld € 906,80 per jaar(€ 1163,80 – € 257,00). Maandelijks komt het neer op gemiddeld € 75,57 p/m. Dit is om u een beeld te geven hoe de jaarkosten worden berekend. Wilt u weten wat uw jaarkosten kunnen zijn? Dat is simpel geregeld. U kunt op de website van GoedkoopsteEnergie.com uw gegevens invoeren en laten berekenen. Overtuigd van het voordeel? Stapt u dan maar over naar Vandebron energie.

Overstappen naar Vandebron

De overstap naar Vandebron kan afhankelijk van uw contract situatie heel snel geschieden. Via het CER (Contract Einde Register) wordt de overstap en opzegging geregeld. Indien u een contract heeft lopen bij een andere leverancier komt het ook voor in het register. Vandaar de werkwijze die  gehanteerd wordt. Als wordt goed doorgenomen zodat u zonder er problemen zich voordoen. U hoeft zich geen zorgen te maken over opzegtermijnen, opzegvergoeding en andere problemen.

GoedkoopsteEnergie.com brengt de consument en leverancier in contact. U kunt zelf met de vergelijker de situatie overzien en kiezen. Energieaanbiedingen zijn er constant , maar het ligt uiteindelijk aan u als klant om de geschikte voor u te selecteren. Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie