Upgrade PSV Energie Deal, Fanstore tegoed tijdelijk verhoogd naar €135,- en €185,-

Waar is het feestje? Hier is het het feestje! PSV is kampioen geworden van Nederland en EnergieDirect.nl viert het me. De sponsor van de kampioen kan in deze niet verzuimen om iets te doen. Speciaal in het teken van het recent gewonnen kampioenschap hebben ze een speciale super PSV Energie Deal. Deze deal is behalve scherp ook nog het perfecte moment om uw PSV items aan te vullen. Scherpe tarieven voor groene stroom en gas plus PSV extra’s, het kan niet beter. PSV Energie zorgt dus voor besparen op energiekosten en ook voor de aankoop van mooie PSV gerelateerde items.

PSV Energie: De kampioen van de energiemarkt

Net zoals PSV de competitie heeft gedomineerd, probeert EnergieDirect middels hard werken de energiemarkt te veroveren. Dat kan alleen door hard werken, goede service en het aanbieden van groene stroom/gas. En er mag gezegd worden dat EnergieDirect scoort met de PSV Energie Deal. Een goed in mekaar gezet product met voordelen voor de consument die overstapt en ook voor degenen die verlengen. Er wordt geen onderscheidt gemaakt dus. Het is feest en een ieder viert mee met EnergieDirect.nl/PSV.

Extra FANstore tegoed bij contracten PSV Energie

PSV Energie heeft aanpasingen gepleegd bij de proposities. Het feest moet gevierd worden en het is leuk als u er ook nog voordeel aan heeft. U merkt het in uw zak en kan ook nog een leuk item in de FANstore van PSV halen(fysiek en online).

De aanpassingen zijn als volgt:

  • 1 jaar PSV Energie contract + €135,- FANstore tegoed
  • 1 jaar PSV Energiecontract + €185,- FANstore tegoed

Het tegoed voor de FANstore krijgt u opgestuurd na de 2 weken verplichte bedenktijd. U krijgt het in de vorm van een cadeaukaart die u tot en met 1 juli 2019 kan inzilveren geheel of in delen. De keus is aan u. Bekijk hoe voordelig PSV Energie is voor u. Gebruik uw verbruikswaarden voor groene stroom/gas en de andere criteria en laat het te betalen tarief berekenen. Deze aanbieding loopt door tot en met 29 april 2018, stap zo snel als mogelijk over naar de kampioen!

 Vergelijk en blijf voordelig groen afnemen

Prijzen zijn aan verandering onderhevig. U kunt wel altijd een stap voor zijn indien u energie vergelijkt. De kans dat u voordelen haalt door energie  te vergelijken is zeer groot. Degenen die zijn overgestapt kunnen dat ondersteunen. Bekijk daarom ook de energie aanbiedingen op de website van GoedkoopsteEnergie.com en blijf voordelig.

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie