Up-to-date met Oxxio

Oxxio is op het gebied van de energie voorziening in combinatie met innovatieve informatievoorziening  zeker een ’trendsetter‘. Oxxio levert 100% groene stroom en gas tegen een vlijmscherpe prijs . Het voordeel bij Oxxio is dat u bij 1 jaar vast een rekening heeft van € 115 p.m. en dan nog € 175 cashback krijgt gekoppeld aan dit contract. Een uitstekende welkomstdeal dus!  De energie wordt op milieuverantwoorde wijze opgewekt en aan de consument gebracht. Oxxio wilt dat de consument simpel en helder zijn zaken aangaande energieverbruik kan afhandelen en heeft social media producten ontwikkeld om dit proces te vergemakkelijken.

Oxxio App

Oxxio heeft gemeend de consument constant en overal inzage te geven tot hun account. Een  up-to-date status is vooral voor de drukke mens een welkome aangelegenheid omdat hij op zijn eigen tijd zaken kan checken . Het is geregeld dat u bij Oxxio al na 1 dag na het aanmaken van een Oxxio -account uw aanmelding kan volgen .  De consument kan in geval van een overstap dan zien vanaf wanneer de levering door Oxxio geschiedt. Geen twijfelen aan de startdatum . Handig! De Oxxio app geeft de consument de opties :

  • assistentie van de Energiebuddy (advies)
  • weergave van het verbruik
  • het aanpassen van het termijnbedrag en personalia is simpel
  • de overstap en de nasleep daarvan is simpel te volgen
  • vragen stellen en chatten wanneer het u uitkomt

Oxxio staat garant voor response omdat ze een van team specialisten heeft die zich achter de schermen bezig houdt met de klantenservice.

Oxxio Contracten

Oxxio biedt overeenkomsten voor 1 of 3 jaar. Het 1 jaar vast contract voor groene stroom & gas levert jaarkosten op van € 1.385 (€ 115 p.m.). Oxxio biedt verder ook het 3 jaar vast contract op basis van € 1.384 per jaar (€ 115 p.m.).  Wilt U geen vaste looptijd? Oxxio heeft de optie om te kiezen voor het Modelcontract met een bedrag van € 129 per maand. Dit variabel contract is op uw aangeven opzegbaar.

Oxxio heeft als doel haar klanten een scherpe prijs aan te bieden voor stroom en gas. Het team van specialisten staat ook garant , mits u vragen of opmerkingen heeft . Heeft U de behoefte om de overstap te maken kunt U dan op de site naar de vergelijker gaan en zelf het besluit nemen .De overstap wordt verder voor u in orde gemaakt door Oxxio.

Plaats een reactie