Treinreizigers kunnen genieten van windstroom van eigen terrein per 2020

De energietransitie van Nederland hangt af van een aantal factoren. In elk geval is er genoeg ambitie aanwezig om dit naar een succesvolle realisatie te stuwen. Er zijn talloze stake-holders die proberen om op hun manier een bijdrage te leveren aan dit proces. NS en Vattenfall zijn bijvoorbeeld voornemens een nieuw windpark op te zetten in amsterdam. De samenwerking moet onder andere zes nieuwe windturbines gaan opleveren die aan circa 10.000 huishoudens groene stroom moet gaan leveren. Volgens planning moet dit windpari in 2020 volledig operationeel zijn. 

Powerpeers aan zet voor de distributie van groene windstroom

NS en Vattenfall hebben samen het ontwerp gedaan voor de bouw van een nieuw windpark op het huidig opstelterrein voor treinen aan de Nieuwe Hemweg in Amsterdam. Vattenfall draagt zorg voor het plaatsen vande nieuwe windmolens. Dit alles is tot stand gekomen mede door de opstalovereenkomst tussen NS en Vattenfall. Hoe zal de groene stroom aangeboden worden? Hiervoor zal Powerpeers haar diensten verlenen. Deze energieleverancier zal dus via hun faciliteiten zorgen voor de levering van groene stroom aan reizigers, de lokale bedrijven en natuurlijk ook aan de omwonenden. Powerpeers heeft een gevestigde naam als het gaat om het leveren van duurzame energie. ze zitten zeker in de top van de meest groene energiebedrijven in Nederland. U mag zelf natrekken hoe betrokken ze zijn bij tal van duurzaamheidsonderzoeken.

Duurzaamheidsambitie Nederland wordt ondersteund

Nederland wordt in haar grote duurzaamheidsambitie in Nederland zeker ondersteund door NS en Vattenfall. De treinen van NS rijden bijvoorbeeld al op 100% groene stroom en is het bij bepaalde stations zelf al zo dat ze hun warmte zelf opwekken. De verwarming vindt plaats met groene stroom, groen gas of ook middles de WKO-installatie. NS heeft een eigen stappenplan in deze. Er wordt door NS vor nu vooral op eigen grond gewerkt aan het opwekken van groene energie. Ook Vattenfall heeft een eigen strategy en doelstelling. Vattenfall gaat voor een fossielvrije energievoorziening binnen één generatie. Dat alles is zeker mogelijk met de drive die deze bedrijven aan de dag leggen.

lokale energie

Lever een bijdrage en stap over naar 100% groene stroom & gas

De verduurzaming is niet alleen afhankelijk van deze twee bedrijven. Er zijn ook andere bedrijven en consumenten die een wezenlijke bijdrage kunnen leveren. Zolang het gaat om een legitieme plan om te verduurzamen zal het zeker welkom geheten worden. De energietransitie moet steeds beter gaan lopen en uiteindelijk dus succesvol zijn. Stap vandaag dus ook nog over en lever uw bijdrage op uw manier. Bekijk de energie aanbiedingen op GoedkoopsteEnergie.com en vergelijk energie. Gebruik deze simpel, doch krachtige tool en profiteer van het voordeel op 100% groene stroom.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie