Trakteer uzelf met hulp van Vastelanstenbond, stel orde op zaken en bespaar!

De Vastelastenbond houdt zich bezig met het realiseren van het beste energie aanbod voor u als consument. Ze bezigen diverse manieren om dit doel voor u te bereiken. De Vastelastenbond mag met recht een uniek partij genoemd worden binnen de wereld van energieleveranciers. Wat maakt dat ze uniek zijn? Het unieke is dat ze onderhandelt met de verschillende leveranciers van groene stroom & gas over scherpe prijzen. Kunt u het zich voorstellen dat u gelijk het beste van het beste voorgeschoteld krijgt? Precies dat soort van aanbevelingen krijgt u van de Vastelastenbond. Direct voordeel zonder verwarring door de vele “voordeel contracten”. 

Orde op zaken met de Vastelastebond

De Vastelastenbond werkt met zekerheid en vooral transparantie. Het is een voorwaarde dat de energiebedrijven hun administratie, communicatiekanalen en ook hun contractvoorwaarden goed in orde moeten hebben. Pas dan kan er gesproken worden over een eventueel samenwerkingsverband. Er wordt eerst een gedegen marktonderzoek gedaan. De potentiële partners in Nederland worden in beeld gebracht en mede daarmee ook de mogelijke voordelen voor de consumenten.

Hoe onderhandelt de Vastelastenbond?

De Vastelastenbond probeert  de beste uitgangspostitie voor iedereen te bewerkstelligen. Ze zitten aan tafel met de diverse energieleveranciers en proberen een collectiviteitskorting te bemachtigen. Door deze benadering kan de Vastelastenbond een aanzienlijk lagere tarief aanbieden dan wanneer u zelf een contract zou sluiten bij desbetreffende leverancier.

Contracten sluiten met gegarandeerd voordeel

Contracten van de Vastelastenbond hebben altijd voordeel aan zich gekoppeld. Dat komt met name door de kortingen die ze krijgen van de energieleveranciers. Het collectief heeft in dit opzicht wel voordeel. Door te onderhandelen voor een groep kunnen serieuze kortingen verkregen worden.

Aan de hand van een voorbeeld zullen we u een beeld geven van hoe de Vastelastenbond werkt. Stel dat u wilt overstappen en gelijk voor langere periode verbonden zijn? Dan kiest u hoogstwaarschijnlijk voor een 3 jaar vast contract. Uw verbruikswaarden zijn bijvoorbeeld 1840 kWh voor groene stroom & 1100 m³ CO2-gas. U voert dit samen met het adres in en krijgt als resultaat meerdere opties. De rekenmachine geeft als meest voordelige contracten de volgende weer:

  1. 3 jaar vast contract van Green Choice met de kosten van €96,14 per maand
  2. 3 jaar vast contract van Energiedirect.nl met kosten van €93,27per maand
  3. En tenslotte het 3 jaar vast contract van Budget Energie voor €92,93 per maand( voordeligst op basis van maandelijkse kosten)

U heeft de keus uit de bovenstaande contracten op basis van maandelijkse kosten. Budget Energie is het goedkoopst, maar u kunt de andere contracten ook kiezen op basis van andere toevoegingen. GoedkoopsteEnergie.com ook goed contact met de Vastelastenbond. U wordt een zee aan aabiedingen aangeboden mede door dit verband. De Vastelastenbond is een collectief die voordeel met zich meebrengt en de goedkoopsteergie.com is de onafhankelijke vergelijker die dichterbij brengt. Wilt u andere energie aanbiedingen ook vergelijken met die van de vastelastenbond? Dan bent u ook vrij dat te doen. Energie aanbiedingen komen en gaan en het voordeel is daar om te pakken. Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie