Tijdelijke actie Pure Energie: € 300,- korting op 3-jarig energiecontract

Nederland is aan het vergroenen. Maar met uw hulp kan het veel sneller geschieden. Pure Energie wilt samen met u Nederland groener maken. Dat kan door een goede samenwerking wel gerealiseerd  worden. Pure Energie heeft een rijke ervaring als het om samenwerken gaat. Recent heeft men zelfs samen met FC Twente een voortzetting van het contract bevestigd. Ze blijven de trotse hoofdsponsor van deze Eredivisie ploeg. Zo hoopt Pure Energie ook met ú samen te werken aan een groener land.

Pure Energie, nog steeds kampioen groen

Kampien Groen van Nederland! Dat is de titel die Pure Energie 5 X op rij als enige heeft kunnen dragen. De Consumentenbond, Natuur & Milieu, Wise en Greenpeace hebben allemaal ingestemd dat Pure Energie de groenste energieleverancier binnen Nederland is. Wat maakt Pure Energie zo consistent? Deze energieleverancier wekt zelf groene stroom op met zonnepanelen en windmolens in Nederland. En dat zal alleen maar verder groeien. Uit de winsten die worden gemaakt stopt men 90% weer in nieuwe, groene energieprojecten. De rest (10%) gaat naar het goede doelenfonds van Pure energie( Pure Energie Fonds).

 3-Jarig contract met € 300,- aan KORTING!

Pure Energie heeft een tijdelijke aanbieding die loopt tot en met 31 mei 2018. Bij het sluiten van een 3 jaar contrcat voor groene stroom en CO2-gas krijgt u in totaal € 300,- korting. Hoe werkt dat precies? Dat zullen we nader uitleggen. Bent u een nieuwe klant die gaat over stappen naar Pure Energie 3 jaar contract? Dan wordt u aangenaam verrast. Tijdelijk krijgt u als nieuwe klant € 50,- korting per aansluiting op stroom of gas(per jaar). Meldt u dus aan voor groene energie bij Pure energie. Bij het afsluiten van een 3 jaar contract krijgt u dus in totaal € 300,- korting ( stroom + gas). Sluit u afzonderlijk een contract voor alleen stroom of gas? Dan krijgt u dan € 150,- korting verspreid over 3 jaar.

Wilt u weten als u in aanmerking komt voor dit voordeel? Bekijk dan de actievoorwaarden die gekoppeld zijn aan deze aansluiting. Stap zorgeloos over naar Pure Energie. Bereken hoeveel u bij Pure energie gaat betalen ten opzichte van uw huidig contract. Deze vergelijking van energie zal maken dat u zeker zal willen overstappen. Nog niet helemaal overtuigd? Vergelijk dan alle energie aanbiedingen op de website van GoedkoopsteEnergie.com. Het voordeel wacht op u.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie