Stap over naar Pure Energie, tot €350,- KORTING bij kampioen groen!

Veel energieleveranciers adverteren dat ze groene stroom aan hun klanten leveren. Naderhand komt men tot de ontdekking dat het niet altijd 100% waar is. Bij Pure Energie hoeft u geen twijfels te hebben daarover. Deze leverancier levert groene energie die ze notabene ook zelf produceren. Hun leveringscapaciteit is gelijk aan hun opwekcapaciteit. Dat is heel goed opgezet, geen verspilling van de opgewekte energie.

Groener kan het niet dan bij Pure Enery

Pure Energy levert alleen 100% groene stroom. De bronnen van de echte groene stroom van Pure Energy zijn Zon en Wind. De groene stroom wordt in Nederland zelf opgewekt met windmolens en zonnepanelen. En dat werkt prima. Zo goed dat Pure Enery jaar op jaar wordt uitgeroepen tot de groenste leverancier van Nederland. Deze leverancier is met trots al 5 x op rij verkozen tot de duurzaamste energieleverancier van Nederland. U mag ze gerust de kampioen GROEN noemen. Greenpeace , Wise, Consumentenbond en Natuur & Milieu hebben allen bevestigd dat Pure Energy tot de top der groene leveranciers behoort.

Pure Winst voor het milieu met Pure Energy

Het is niet verplicht terug te geven aan de maatschappij, maar Pure Enery doet dat wel. Er wordt winst gemaakt en dat geven zij dan terug aan de maatschappij. Pure Energy investeert 90% van de winst weer in nieuwe, groene energieprojecten die voor nog meer verduurzaming zullen zorgen. Het resterend deel van de winst(10%) wordt geschonken aan het goede doel. Pure Energy bewijst dat het écht mogelijk is.

 

 De 7 zekerheden die Pure Enery alleen u kan garanderen

Energie leveren doet Pure Energy met alle passie en ze zetten zich ten volste in om u de beste service te geven. Er zijn een paar zaken waarvan u zeker mag zijn bij de overstap naar Pure Energy. Deze zijn:

  • Groenste stroom van Nederland- Pure Enery levert u echt de groenste stroom tot aan huis of uw bedrijf. De bronnen zijn de zon en wind, groener kan het niet.
  • Voordelig en op maat opwekken- Deze leverancier doet niet aan verspilling van de duurzame energie. De opwekcapaciteit = levering
  • Keuze van windmolen- als u bent overgestapt naar Pure Energy en Windstroom afneemt mag u kiezen van welke molen die komt
  • Scherpe en eerlijke tarieven- U wilt en gaat zeker besparen, U ziet de opbouw van het tarief. U ziet wat u per maand en per jaar gaat betalen. Geen verrassingen!
  • Winst gaat terug naar de samenleving/ milieu- Met de winsten die gemaakt worden doet Pure Energy andere projecten die helpen aan verdere verduurzaming
  • Beloning voor de klanten- Als klant moet u tevreden blijven. Er wordt alles aan gedaan om de klant tevreden te houden. Na de overstap wordt u ook verder verwend op scherpe aanbiedingen.
  • Goed klantcontact- U kunt ten allen tijde contact opnemen met de klantenservice van Pure Enery via e-mail, social media en telefoon. Veel klantingangen , dus snelle en betrouwbare service.

Overstappen naar Pure Energy kan tot €350,- aan besparingen opleveren

Het is altijd aan te bevelen om energie te vergelijken. Nog veels te weinig Nederlanders doen daaraan, waardoor ze veel besparingen mislopen. Pure Enery speelt open kaart met u en biedt haar service aan voor degenen die willen verduurzamen en besparen. Bij de overstap kunt u tot wel €350,- besparen. U voert uw verbruikswaarden voor groene stroom/CO2-gas in op de rekentool samen met het aansluit adres. U wacht enkele ogenblikken en u krijgt op maandbasis/jaarbasis wat u kunt gaan betalen. Tevreden met de uitkomst? Zet dan de overstap in beweging. GoedkoopsteEnergie.com helpt u met het verder afhandelen van de aanvraag.

U hoeft niet gelijk voor Pure Energy te kiezen, verken de mogelijkheden die de andere energieleveranciers te bieden hebben. Bekijk de energie aanbiedingen en beslis zelf welke pakket het best werkt voor u.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie