Stap over naar PECPOWER via ENGIE en scoor een line-up jack of seizoenskaart met € 100,- korting!

ENGIE is altijd goed bezig. Groene stroom wordt door deze energieleverancier altijd heel fris naar u toe gepresenteerd. de contracten worden altijd aan u gepresenteerd met een speciaal tintje aan verbonden. Groene energie straalt positieve energie uit en dat mag gedeeld worden door ENGIE en partners. PEC Zwolle is bijvoorbeeld ook een partner van ENGIE en dat is op zich al speciaal. Bent u ook een PEC-Zwelle supporter? Is het weer tijd om uw energiecontract te vernieuwen? Dan hebben deze partners een heel mooi aanbod voor u. PECPOWER is een mooie optie.

Ontvang 100 euro korting op je seizoenskaart bij groene stroom van PECPOWER

ENGIE + PEC- Zwolle = PECPOWER

Net is het WK voor voetbal achter de rug. Nederland zat er helaas niet bij, maar de toekomst zit er heel rooskleurig uit. Het zit allemaal bij de jeugd. Wie weet kan de jeugd die nu zit bij PEC-Zwolle in de toekomst Nederland vertegenwoordigen? U kunt daar een bijdrage aan leveren. Hoe? Door te investeren in de jeugdopleiding van PEC-Zwolle. Dat kan door over te stappen naar PECPOWER (groene stroom van PEC Zwolle en partners). ENGIE brengt u dit droom pakket tegen een zeer scherp tarief en een presentje ( exclusieve line-up PEC-Zwolle jack/ € 100,- korting op een seizeoenskaart).

 

Ontvang een exclusief line-up jack t.w.v. 90 euro bij groene stroom van PECPOWER

Voordelen van PECPOWER

ENGIE en PEC Zwolle hebben hun krachten gebundeld en hebben een heel mooi product op de markt geplaatst. PECPOWER heeft tal van voordelen waaronder:

  • 100% Groene stroom
  • Minder betalen voor uw energiefactuur
  • Support aan PEC ZWolle
  • Uniek presentje van PEC Zwolle ( seizoenkaart met korting van € 100,-/ PEC Zwolle line-up jack)

Dit uniek pakket kunt u nu alvast bekijken en indien geschikt meteen overstappen. Leg uw PLEC vast op de tribune van PEC. Toon zo de clufliefde voor uw club.

Wilt u de markt toch beter bekijken? Dan kunt u het best energie vergelijken. Aan de hand van uw verbruikswaarden kunt dan zelf een besluit nemen om over te stappen aanr een voordeliger pakket naar uw keuze. GoedkoopsteEnergie.com helpt u door alle energie aanbiedingen zorgvuldig an u te presenteren. U heeft dan een beeld en verdere inzicht op HOEVEEL u kunt besparen.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie