Stap over naar Nuon en ontvang een gratis slimme thermostaat (t.w.v. €304,-)

Is het tijd om uit te kijken naar een ander contract? Heeft u ook nog geen slimme thermostaat in huis? Dan wordt het tijd om twee vliegen in één klap te slaan. Nuon heeft een contract waarbij u naast scherpe tarieven ook nog een slimme thermostaat cadeau krijgt. U krijgt van Nuon namelijk een ThermoSmart V3 ter waarde van € 304,- . De energievergelijker op de website van GoedkoopsteEnergie.com kan u helpen nagaan als deze deal geschikt is voor u.

Wat moet u invoeren om te weten als de deal geschikt is voor u? Het is van belang dat u invoert uw postcode + huisnummer en het energieverbruik. Het bedrag dat u krijgt zijn dan de jaarlijkse energiekosten. Schikt dit bedrag u ? Dan heeft u de mogelijkheid om binnen enkele minuten over te stappen naar een andere energieleverancier.

De ThermoSmart V3 , kosteloze slimme thermostaat bij Nuon

Nuon geeft u een gratis thermostaat bij de overstap naar dit specifiek contract. U ontvangt de ThermoSmart V3, die beschikt over verschillende mogelijkheden. Wat kunt u zoal doen ermee? U kunt onder andere de gratis app downloaden en uw energieverbruik nagaan. Daardoor kunt u nagaan hoeveel energie u heeft verbruikt toen u bezig was met de laptop. U krijgt toegang tot vier verschillende tabellen met relevante informatie nl.:

  1. relatief energieverbruik
  2. relatief gasverbruik
  3. elektriciteitsverbruik
  4. gasverbruik

Deze informatie kunt u gebruiken om te weten wat uw verbruiksgewoonten zijn. U ziet dan direct waar u ook kunt besparen. De ThermoSmart V3 is een zelflerend model, hetgeen betekent dat het bijvoorbeeld de temperatuur in huis zelf kan regelen. op basis van uw voorkeur. het is qua efficiëntie en heel goede manier van verwarmen. Hij stelt de temperatuur af op basis van uw aanwezigheid thuis. En u krijgt het gratis!

Voordelen voor de klant

Natuurlijk is het leuk om een gratis thermostaat te ontvangen na de overstap. Het helpt u comfortabeler en energiebesparend leven. Echter is dit cadeau niet allen het enige voordeel van het Nuoncontract. Bij elke overstap en keus voor een contract wordt u gekoppeld aan vaste energietarieven. De taak ligt dan bij u om te kijken als Nuon voordeliger uitkomt ten opzichte van uw huidig contract. Klanten die over contracten van onbepaalde tijd beschikken lopen het risico dat ze veel meer betalen. Daar valt er dus veel te besparen. Deze zogenaamde ‘slapende’ energieverbruikers betalen heel vaak veels te veel aan energie.

Gratis overstappen? Is dat mogelijk?

De overstap kan geheel kosteloos en volgens de regels. Geen opzegbrief meer vereist! U moet gewoon een simpele energievergelijking maken, het contract aanvragen en de rest wordt voor u geregeld. Dat zijn de voordelen van de gratis overstapservice. Nuon zegt als uw nieuwe energieleverancier het oude contract op. Het overstappen is dus heel eenvoudig geworden. Soms kunnen de meterstanden nog wel worden opgevraagd. U ontvangt daarover nog wel een bericht van uw energiemaatschappij. Dit is van groot belang voor de eindafrekening door uw oude energieleverancier en vaststelling van de termijn bedragen door uw nieuwe energieleverancier. Heeft u al een slimme meter? Dan is dat makkelijker, want met uw toestemming kan Nuon op afstand uw meterstanden aflezen.

Wanneer wordt uw gratis slimme thermostaat geleverd?

Is het gelukt om via GoedkoopsteEnergie.com uw Nuon contract af te sluiten? Mooi! Dan ontvangt u van Nuon de ThermoSmart V3 zodra de levering voor stroom & gas is gestart. De duur daarvan is meestal tussen de vier en zes weken. U krijgt een unieke vouchercode en kunt daarmee online uw thermostaat online bestellen. De bezorging vindt dan tot aan huis plaats. Deze krijgt u met een uitgebreide installatiehandleiding. Lekker klussen en uw thermostaat werkt.

Andere energie aanbiedingen bekijken

Gaat uw voorkeur uit naar een eenjarig contract? U kunt dan een keus maken uit de talloze energie aanbiedingen die de periode van een jaar omvatten. Natuurlijk  staat u vrij om ook een langere duur te kiezen. Het goed vergelijken is in deze zeer instrumentaal. Er is keus uit contracten met cashback kortingen, maar er zijn ook andere met welkomstcadeaus. Het ligt aan u om de juiste keus te maken. Gelukkig kunt u op basis van uw postcode/huisnummer en het verbruik een contract kiezen welke bij u past.

Overstappen, is dat nodig?

De overstap is nodig, vooral als u wilt gaan besparen. U heeft de keus om direct te beginnen met het vergelijken van energie. Maak een berekening en kies voor een energieleverancier welke bij u past. U kunt kiezen voor de Nuon deal met thermostaat, maar er zijn ook andere energie aanbiedingen die uw aandacht kunnen trekken. Na het vergelijken van energie ziet u de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan. Voorkom dat u variabele energiekosten zult betalen. Stap voor het verlopen van het huidig contract nog over. Bespaar met een simpele overstap tot wel €450,-. Online overstappen loopt echt snel en goed.

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie