Stap over naar NUON en geniet €200,- korting bij 1 jaar contract

Er zijn energieleveranciers in soorten. Een paar zitten pas in de markt en doen hun uiterste best om klanten te winnen. En dan heb je de grote gevestigde energieleveranciers die al een poosje de markt beheersen. NUON is deel van de gevestigde orde. Als één van de grootste leveranciers leveren ze stroom aan 1,9 miljoen klanten.

NUON als speler op de energiemarkt

Stelt u zich voor dat 1,9 miljoen klanten in Nederland voorzien worden van duurzame energie gewonnen uit de zon, wind en ook warmte. En dan nog te bedenken dat het komt uit eigen productie. Met voldoende schone bronnen om uit te putten kunnen ze de prijzen dan ook zeer scherp houden.

Tijdelijke actie bij NUON: €200,- korting

Stap over naar NUON en ontvang bij het 1 jaar vast contract nú een korting van €200,-. Hoe werkt het precies? U weet dat uw contract binnenkort afloopt en wilt dit keer graag overstappen. De keus is gevallen op NUON vanwege de voordelen. U meldt zich aan voor de NUON aanbieding en krijgt een formulier om in te vullen. Inmiddels bent u al verzekerd van de €200,- welkomstkorting. Als alles conform de procedure is verlopen krijgt u een e-mail ter bevestiging van het contract (inhoudende ingangsdatum, duur van het contract en termijnbedrag).

Naast NUON zijn er tal van andere energieleveranciers die hun producten aanbieden. Uw taak als consument is om zoveel als mogelijk te vergelijken en het beste voordeel te herkennen. De allerlaatste energie aanbiedingen kunnen als indicator dienen. Een handige tip om van gebruik te maken.

Plaats een reactie