Stap over naar ENGIE, laat uw lampen GRATIS vervangen(HalloLed pakket t.w.v. € 75,-)

Duurzaam en slim leven kan. In uw huis en omgeving ligt het aan u om zelf modificaties/vervangingen te plegen. Haast alle energieleveranciers bieden ‘groene’ pakketten aan. U gaat natuurlijk wel besparen, maar het is zaak dat u het maximale uit haalt. ENGIE helpt u ook met het maximaal besparen. Daarnaast wordt u ook uitvoerig uitgelegd hoe de duurzaamheid van ENGIE tot stand komt. En met de opgedane kennis kunnen ze u ook heel goed van advies dienen. Stap over en ervaar duurzaam leven op het hoogste niveau!

 

Engie vervangt gratis uw lampen

ENGIE + HalloLED = verlichtend besparen

ENGIE en HalloLED hebben samen een heel mooie aanbieding voor de consumenten bedacht. U stapt over naar ENGIE en krijgt de kans om uw oude lampen te vervangen met een pakket van HalloLED t.w.v. € 75,-.

Waarom lampen van HalloLED? Er zijn diverse redenen waarom u kunt overstappen naar het gebruik van deze lampen. Ten eerste gaat u ruim 90% besparen op energiekosten voor verlichting. Daarnaast zijn de HallloLED lampen milieuvriendelijk en voorkomt u ook dat de giftige afvalstoffen in het milieu geraken. De branduren van lampen in de HalloLED Box liggen tussen de 15.000- 25.000 uren. Hoogstwaarschijnlijk hoeft u deze lampen nooit meer te vervangen. Ten slotte heeft u ook nog de keus om een pakket samen te stellen om te juiste sfeer in huis te creëren. ENGIE en HalloLED zorgen voor een zorgeloze, verlichtende overstap. Doe mee en ontvang een kortingscode met recht op 10% korting van HalloLED.  Weg met de gloeilamp en HalloLED!

Anticipeer, vergelij en stap over!

De energiemarkt is in beweging. Het is dus van belang dat u op de hoogte blijft van de allerlaatste ontwikkelingen. GoedkoopsteEnergie.com is er als onafhankelijke energievergelijkingssite om u op weg te helpen. U kunt zelf energie vergelijken en ontdekken hoe de tarieven worden opgebouwd onder nadere. Daarnaast zijn er tal van energie aanbiedingen die u kunt gebruiken als leidraad. Uiteindelijk weet u dan welke het geschikste is. Besparen kan dus dan óók voor u.

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie