Stap over naar de Vastelastenbond, trakteer uzelf op voordelige energie

De Vastelastenbond is een gemeenschapsgezinde energieleverancier. Deze leverancier werkt heel anders dan de concurrenten op de markt. Wat voor werkwijze wordt er dan gehanteerd? Vastelastenbond is een meester in het onderhandelen voor groepen consumenten. Zo bereiken ze dus ook veel meer dan de doorsnee energieleverancier. Hoe groter de groep , hoe meer korting u kunt krijgen op het gewenst contract. U kiest er dan bewust voor om uzelf te trakteren. Het wordt tijd, na jaren achter het net gevist te hebben.

Besparen automatisch na de overstap naar Vastelastenbond.nl

Regel uw gas en licht voortaan via de Vastelastenbond en kom voordeliger uit. Gas en licht zitten in de top van de grootste kostenposten en kunnen aardig drukken op het budget. Naast uw hypotheek, woononderhoud en boodschappen is dit factuur ook een hoge last als u het niet slim genoeg aanpakt. Vaker laten consumenten het liggen en gaan ervan uit dat het lasten zijn die betaald moeten worden. Maar waarom niet minder betalen als het kan? U kunt besparen op lasten in plaats van te besparen op leuke zaken zoals uiteten of een weekendje kamperen. Overstappen naar Vastelastenbond kan zo voordelig zijn dat u honderden euro’s per jaar aan een kant kan zetten.

Vergelijk en stap over naar Vastelastenbond.nl

Al moe om jaar in en jaar uit veel te betalen voor gas en licht? Vergelijk dan opnieuw uw energiecontract. Maak dan dit keer de juiste. Stap over naar de Vastelastenbond.nl. Deze leverancier neemt alle kosten mee in de vergelijking. Zo komt u niet te staan voorv onaangename verrassingen bij het opvragen van uw facturen(verborgen kosten).

Welke contracten kunt u kiezen? Via de Vastelastenbond kunt u kiezen voor een 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar contract. Tip: hoe langer u het contract laat vastleggen des te voordeliger. Bij Vastelastenbond kunt u ook kiezen voor een vaste prijs per kWh en m³ voor een vaste periode. Verder heeft u de keus uit grijze energie of groene energie. Maar u weet dat het beter is om groene stroom af te nemen, dus dat wordt aanbevolen. Help uzelf en het milieu een handje. Gebruik uw verbruikswaarden voor stroom/gas bij het vergelijken samen met het leveringsadres. Kies dan gelijk ook het gewenste contractsduur en krijg meteen feedback. U zal zelf merken dat de besparing echt wel te gek is. Bekijk altijd de allerlaatste energie aanbiedingen en kies voor het voordeligste!

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie