Stap over naar 3 jaar Oxxio contract en ontvang een Ticketmaster cadeaubon t.w.v.€250,-

Ga mee met de trend en stap geregeld over naar een voordeligere energieleverancier. Alle centjes tellen en u let er dus zeker ook op. Besparen is een ‘must’ en het vrijgekomen geld kan in een andere ‘pot’ gestopt worden. Oxxio weet dat de situatie drukkend is en probeert op een creatieve manier de klanten te faciliteren. Als producent en leverancier van 100% groene stroom is het een genoegen om u te voorzien. En dat tegen zeer scherpe prijzen. Door onder andere de schaalverdeling is Oxxio in staat om zowel de particulieren als zakelijke klanten zeer scherpe tarieven aan te bieden.

giftcard ticketmaster

Cadeaubon van ticketmaster bij 3 jaar Oxxio contract

Wie nu u overstapt naar een Oxxio 3 jaar groene stroom & gas krijgt naast een goed contract ook nog een EXTRAATJE bij. Als extra injectie krijgt u een Ticketmaster GIFT CARD t.w.v. €250,-. In combinatie met de inhoudt van het contract is dit ideaal om naar over te stappen. Het 3 jaar Oxxio contract houdt standaard in:

  • 100% Duurzame energie( groene stroom)’
  • Gedurende het contract geen stijging in de leveringstarieven( 3 jaar in dit geval)
  • Overstapservice
  • ** Ticket Master Gift Card t.w.v. €250,-

Heel goed samengesteld. Dat zult u trouwens merken als u het contract vergelijkt met de andere energie aanbiedingen. Wel moet u er zeker van zijn dat u mag overstappen. Gelukkig is er een document met de actievoorwaarden die u kunt gebruiken als leidraad. Heeft u gebruik gemaakt van uw recht om energie te vergelijken op GoedkoopsteEnergie.com? Bent u overtuigd van de besparing? Stap dan over!

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie