Sluit een topdeal met NUON vanaf €1134,76 voor 1 jaar vast contract en geniet 3 maanden van GRATIS stroom!

Als we praten over het leveren van duurzame energie ontkomen we er niet aan om de naam van Nuon te noemen. Deze energieleverancier is één van de grootste van Nederland en levert in de tussentijd ook in Duitsland en België. Nuon is zelf producent van de duurzame energie dus ze kunnen houden tarieven dus heel scherp houden. En als het even kan wordt u als toekomstige klant ook op interessante cadeaus en aanbiedingen getrakteerd indien u besluit de overstap te doen. U krijgt dan duurzame energie tegen een scherpe prijs geleverd en ook nog een heel leuk presentje erbij. Wat wilt u anders nog? Nuon heeft weer een aanbieding die het bekijken en zelfs afsluiten waard is. Leest u verder mee?

 Kies voor 1 jaar vast contract van Nuon en geniet gedurende 3 maanden GRATIS stroom

Nuon heeft heel regelmatig van die aanbiedingen die het bekijken waard zijn. Haast een ieder kijkt naar de perfecte prijs/ kwaliteit verhouding. Natuurlijk hebben klanten elk een voorkeur als het gaat om de duur van het contract. Een deel wilt niet gebonden zijn aan een vast contract(Model contract) en een deel wilt juist voor langere periode vast zitten (1 jaar en 3 jaar). Nuon heeft voor een ieder de oplossing. Dit keer bekijken we het 1 jaar vast contract van Nuon waarbij u tijdelijk 3 maanden GRATIS stroom geniet.   

Op basis van het verbruik van 1840 kWh voor stroom en 1100 m³ CO2 gas is er een berekening gemaakt ter illustratie. Op basis van deze verbruikswaarden betaalt u dat jaar €1134,76 voor groene stroom en CO2 gecompenseerd gas. Daarnaast krijgt u dan ook nog 3 maanden GRATIS stroom als bonus voor het afsluiten van het 1 jaar vast contract van Nuon. Wilt u ook het voordeel ervaren? Bezoek de site van goedkoopsteenergie.com en vul uw verbruikswaarden in op de energievergelijker. Op basis van uw ingevoerde gegevens wordt er een gemiddeld bedrag berekend. Bent u tevreden ermee? Dan waagt u de kans maar om over te stappen naar Nuon.

Goedkoopsteenergie.com is ook de website waar u de belangrijke nieuwtjes op het gebied van duurzame energie en gas kan nalezen. Zo blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook voor de allerlaatste aanbiedingen op het gebied van energie en gas is dit de website bij uitstek. Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie