Sluit een 1- jarig contract bij vandeBron en krijg € 200,- cashback!

VandeBron is sedert de oprichting bezig de energiemarkt eerlijker, transparanter en duurzamer te maken. Ze hebben het op een slimme manier aangepakt. Waarom moeten de consumenten via een heleboel omwegen komen aan groene stroom? Kan het niet simpeler? VandeBron heeft een oplossing bedacht daarvoor. Waarom niet stroom krijgen van de bron? Dus begonnen ze met die opzet. Leveren van de Bron! Dat doen ze inmiddels sedert 2013 en het werkt. Mede hierdoor zijn ze in staat om u groene stroom en CO2 gecompenseerd gas aan te bieden tegen waanzinnig scherpe prijzen. Ook kunt u rekenen op EXTRA korting bij het sluiten van contracten. Elk contract heeft zo zijn eigen voordeel. Vandebron is het proberen waard!

1 Jaar contract levert € 200,- Cashback op

Wilt u overstappen na jaren te een minder gunstig tarief betaald te hebben? Is de behoefte er om nu echt wel te gaan voor groene stroom en gas uit eigen ’tuin’? En ook nog tegen een scherpe prijs? Welnu, de oplossing ligt bij vandeBron. U kunt ingaan op hetgeen ze u nu aan te bieden hebben. Dat is niets anders dan 100% groene stroom en CO2 gecompenseerd gas uit Nederland. Het klopt, geheel uit Nederland. U krijgt 100% windstroom uit Windpark Westeinde. Aan de hand van onderstaand voorbeeld zullen we trachten een beeld te geven van hoe voordelig u uit kunt komen. U heeft een geregistreerd verbruik van 1840 kWh stroom en 1100 m³ gas en neemt middels een 1 jaar contract af bij vandeBron. U betaalt dan per jaar € 978,67 aan kosten. De cashback korting van € 200,- is dan reeds verwerkt in de prijs door vandeBron.

Dat is dan de prijs op basis van de aangegeven verbruikswaarden. Wilt u weten wat uw jaarfactuur mogelijk kan zijn? Op de website van goedkoopsteenergie.com is er een energievergelijker die u assisteert in het berekenen van de prijs. De korting wordt ook meegenomen, trouwens dat zult u ook duidelijk zien in de specificatie. Zo transparant is het bij vandeBron. Ook kunt u andere energieaanbiedingen checken en zelf vergelijken. Is vandeBron voor u? Bepaal zelf!

Plaats een reactie