Sepa green, goedkoop & persoonlijk met 1 jaar & 3 jaar contracten

De Nederlandse markt zit vol met tal van spelers op de energiemarkt. Elke leverancier probeert zoveel als mogelijk klanten te binden. Dat doen ze door hun pakketten goed te promoten en u te overtuigen het af te nemen. Dat is standaard te verwachten. Maar dat is niet altijd wat u als de klant wilt. Soms wilt u een persoonlijke interactie om zelf beter uit te leggen wat ze nodig hebben. U wilt dus advies op maat! Gelukkig is Sepa green er nog.

Advies op maat altijd goed bij overstappen

Sepa green pakt zaken anders aan dan de rest van de markt. Deze leverancier heeft alle tijd om persoonlijke met u te zitten en een contract te zoeken dat is afgestemd om uw behoeften. U geeft het aan en er wordt samen besproken. U krijgt zeker op de eerste plaats goed advies, daarnaast worden er goede afspraken gemaakt en u overziet het totaal proces( transparantie). Sepa green gunt het u ook om duurzame stroom af te nemen tegen de scherpste energietarieven.

 

Sepa green is standaard groen

Duurzame energie is in de lift en Sepa green gaat mee met deze ontwikkeling. Ze leveren niets anders dan 100% groene stroom. Het aandeel van de groene stroom dat wordt opgewekt in Nederland is ongeveer 20%. Ongeveer 80% is afkomstig uit andere Europese landen. Over de oorsprong hoeft u echter niet te twijfelen. Er wordt gewerkt met Garanties van Oorsprong, hierin staat aangegeven dat de stroom duurzaam is. Sepa green gaat het echter niet altijd zo doen, Ze zijn van plan om de eigen productie in Nederland verder op te pakken.

Contracten van Sepa green

Sepa green geeft u de vrijheid om zelf te bereken hoeveel uw energiekosten zullen bedragen. U gebruikt de rekenmachine , vult gewoon uw postcode , huisnummer en uw verbruikswaarden in. Natuurlijk moet u de gewenste duur van het contract niet vergeten. U kunt kiezen uit het 1-jarig contract en het 3-jarig-contract. Elk met heel aantrekkelijke tarieven. We zullen het u tonen aan de hand van voorbeelden:

  1. Het 1 jaar contract– Stel dat u met Sepa green in zee wilt gaan en de keus valt op het kortlopend contract(1 jaar). Het verbruik voor stroom is geschat op 1840 kWh en CO2-gas 1100 m³. De rekenmachine doet zijn werk en komt op een jaarbedrag van €1201,09.
  2. Het 3 jaar contract– U heeft uw zaken liever voor langer geregeld en wilt zich niet storen aan prijsstijgingen. Dit langer lopend contract geeft u die garantie op een vaste jaarprijs. U plaatst weer de waarden 1840 kWh voor stroom en 1100 m³ in de rekenmachine. Dit keer krijgt u een vaste jaarprijs van €1188,05. Nog meer voordeel over de 3 jaren dus.

De keus ligt aan u om dan het geschikte contract te kiezen, natuurlijk op advies van Sepa green. Wilt u zeker van zijn dat u voordelig uitkomt? Vergelijk deze aanbieding van Sepa green dan met de allerlaatste  energie aanbiedingen. Elke leverancier probeert het op zijn manier en de keus ligt aan u om de beste te kiezen eruit.

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie