Sepa green Energy biedt scherpe prijzen voor energie

Sepa green Energy is de energieleverancier die de consument stimuleert om duurzaam te leven . Dit bedrijf levert stroom , gas en ook als het nodig is duurzame energie oplossingen . Schone stroom , grijze stroom of een samenstelling van groen/grijs ( 20% minimaal groen)  kunnen u geleverd worden door Sepa green . Sepa green erkent  dat de capaciteit van de duurzame energieopwekking in Nederland nog niet toereikend is om iedereen te voorzien.  Hoe denkt Sepa green Energy dit aan te pakken? Sepa green heeft een stapsgewijze benadering voor het vergroeningsproces van Nederland. Naarmate de productiecapaciteit toeneemt vindt er een stijging plaats van het ‘groene’ aandeel in de energie van Sepa green . Het bedrijf gaat voor een stijging van 10% per elke tien jaar , hetgeen betekent dat in 20150 de helft van de energie gegarandeerd groen is . Positieve vooruitzichten waar u ook deelgenoot van kan zijn tegen scherpe prijzen .

Het kan anders bij Sepa green

Als  het gaat om de herkomst van groene energie is Sepa green zeer transparant. De garantie wordt gegeven door het bedrijf dat minimaal 20% en maximaal 100% van de geleverde energie duurzaam opwekt. De groene energie wordt in Nederland gewonnen . Hoe weet de consument dit? Groencertificaten dienen als bewijs van de herkomst van de ‘groene’ energie. Klanten vinden het belangrijk om tastbaar bewijs te hebben en dat beseft Sepa green . Het bedrijf vertrekt dan ook aan alle klanten een certificaat , waarin alles staat over het geleverd product. Klanten van Sepa hebben hiermee een een voordeel ten opzichte van de klanten van concurrenten .

Contracten van Sepa green

Sepa green denkt aan de particuliere en de zakelijke klanten . Het doel is zo veel als mogelijk klanten het nut van duurzame energie te laten zien . Als voorbeeld presenteren we tarieven voor vast contracten bij particulieren .

Het 1 jaar vast contract van Sepa green kunt u al sluiten voor het jaartarief van € 1127, 92 voor groene stroom en CO2 gecompenseerd gas.

Er zijn klanten die voor langere periode gebonden willen zijn , vooral als de service goed te noemen is . Sepa green heeft voor deze klanten het 3 jaar vast contract voor € 1116, 30 per jaar voor groene stroom en CO2 gecompenseerd gas. 

Deze tarieven zijn op basis van 1840 kWh ,  1100 m³ gas en met een enkele meter  Wilt U weten wat u moet betalen ? Check dan op Goedkoopsteenergie.com met uw gegevens.

Sepa green heeft nog een scala van energieproducten die u kunt sluiten ( particulier en zakelijk). Er is altijd een toepasbare oplossing voor elke klant die zaken wilt doen. Goedkoopsteenergie is de website waar u kunt vergelijken welke leverancier de beste is voor u . Op deze website ziet u ook de allerlaatste energie aanbiedingen en ander energie nieuws. Wees wijs en vergelijk!

 

 

Plaats een reactie