Samenwerking gestart tussen VandeBron en ChargePoint

De innovatie schept tal van mogelijkheden op diverse gebieden. Ook de energiemarkt heeft zeker ruimte voor innovatieve toepassingen. Energieleveranciers ontwikkelen zelf of samen met partners oplossingen voor energie vraagstukken. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van Smart apps of het bieden van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Kortom innovatie kan meerdere kanten opgaan binnen de energiemarkt. VandeBron doet zeker mee aan de innovatieve vooruitgangen op de markt en nemen zelfs het voortouw. Nu is het weer tijd om de markt weer te ebwijzen wat echte innovatie betekent. Dat doet VandeBron in samenwerking met ChargePoint.

VandeBron en Chargepoint bezegelen samenwerking

VandeBron , de duurzame energiemarktplaats, heeft de handen in mekaar geslagen met ChargePoint. Deze zijn wereldwijd leider op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s(mobiliteit). Nederland staat met deze samenwerking voor een primeur. VandeBron wordt de eerste Nederlandse leverancier die ChargePoint’s geavanceerde hardware presenteert op de markt. Aanvankelijk behelst de samenwerking het leveren van thuisladers. Daarbij stopt het gelukkig niet. De partijen hebben goede plannen om samen te werken aan meer innovatieve toepassingen. Bijvoorbeeld om meer slimme producten te helpen ontwikkelen. Als resultaat moet het dan de energietransitie helpen versnellen.

VandeBron laadpalen een goede optie!

September jongstleden werd de nieuwe service van de energiespeler VandeBron gelanceerd. Elektrische rijders hebben nu toegang tot de laadpalen middels een laadpas en app van energieleverancier VandeBron. Het belangrijkste dat gehaald kan worden uit de samenwerking is dat ChargePoint nu een partner heeft om in Nederland als eerst hun producten aan te bieden. VandeBron wilt het thuisladen voor een ieder toegangkelijker maken. Men heeft daarom ook besloten om het tegen de inkoopprijs aan te bieden. Daarnaast hebben partijen besloten om hun samenwerking meer diepte te geven. Onder andere op het gebied van flexibilteit wilt men meer doen. Ook het ontwikkelen van overige mobiliteitsdiensten om het elektrisch rijden aantrekkelijk te maken zal er gewerkt worden. Nederland zal met de aan te komen ontwikkelingen zeker flink opschieten in de energietransitie.

GoedkoopsteEnergie.com deelt u dit ook mee zodat u ook op de hoogte bent van dit feit. Dit is een stap in de goede richting als het gaat om de energietransitie. U blijft op de hoogte door simpelweg de website te volgen voor updates. Daarnaast kunt u ook energie vergelijken en ook de allerlaatste energie aanbiedingen.

Plaats een reactie