Qurrent presenteert Feyenoord-energie pakket

Qurrent is een energieleverancier die het leveren van groene energie steeds een  stapje hoger tilt. En ze doen er natuurlijk ook alles aan zo groot mogelijk te denken . Qurrent wilt dat Nederland steeds meer groene energie produceert en verbruikt. Hoe meer huishoudens zich aansluiten , hoe groter de impact . Samen groen groot maken . Qurrent denkt zo groot dat ze de nieuwe hoofdpartner zijn van de kersverse voetbalkampioen , Feyenoord. Het logo van Qurrent zal vanaf de start van het nieuwe seizoen te zien zijn op de shirt van Feyenoord eredivisie, het jeugdelftal en Sportclub Feyenoord.

Vergroenen van Nederland

De missie van Qurrent is het vergroenen van Nederland.  Er wordt nog teveel energie gebruikt dat wordt opgewekt op de ouderwetse manier (kolen en gas). De transitie gaat niet snel genoeg en daar wilt Qurrent wat aan doen . De samenwerking met Feyenoord moet ervoor zorgen dat dit een groots effect teweeg brengt. Het is een avontuur die zowel Qurrent als Feyenoord zeer positief tegemoet gaan . Een club als Feyenoord staat te midden van de samenleving en met een geweldige achterban kunnen er mooie zaken teweeg gebracht worden . De overtuiging ligt er dat Qurrent te samen met Feyenoord baanbrekende resultaten zal boeken .

Feyenoord-energie pakket

Nu over de aanbieding ! De speciale Feyenoord aanbieding houdt het volgende in: kies het 3 jaar Vast Prijs zeker contract van Qurrent en ontvang een Feyenoord -shirt + 1 jaar windtegoed. Bij de keuze van dit pakket ontvangt u een email zodra uw shirt er is. De keus is dan aan u om de shirt te bestellen en dan op te halen of te laten bezorgen .

Als u klant wordt bij Qurrent krijgt u 3 jaar energie tegen de inkoopprijs geleverd + een gratis energiemonitor. Daarmee kunt u heel eenvoudig uw verbruik monitoren .

Duurzame energie van Qurrent

Qurrent levert 100% groene energie en stimuleert ook het opwekken daarvan . Als dochteronderneming van stichting DOEN is het streven geen maximale winst . Door te leveren tegen de inkoopprijs moet de consument een prikkel krijgen om de overstap te wagen. Geeft u het aan en het wordt in orde gemaakt voor u.

Bekijk nog meer energie aanbiedingen op Goedkoopsteenergie.com . U heeft het recht als consument om te vergelijken en dat willen wij stimuleren . Heb altijd controle over uw uitgaven . Wees wijs en vergelijk met Goedkoopsteenergie.com.

 

 

Plaats een reactie