Qurrent houdt tarieven scherp

Qurrent biedt haar klanten consistent scherpe tarieven aan . Het is een voordeel als er groene energie tegen de inkoopprijs geleverd kan worden . Qurrent doet dat voor haar klanten . Het doel is om de klant natuurlijk de groenste energie van Nederland te leveren . Er wordt hier invulling aan gegeven omdat alle stroom geleverd door Qurrent afkomstig is van Nederlandse windmolens. Het bedrijf werkt ook volgens het sterkste keurmerk op het gebied van klimaatcompensatie. Er vindt compensatie plaats van de CO2-uitstoot van het gasverbruik met CO2-certificaten . Qurrent houdt uw tarieven aan de scherpe kant vanaf  € 976,38 per jaar.

Waarom Qurrent Prijs Zeker ?

Qurrent biedt vaste stroomtarieven aan de klant met een bepaalde contract looptijd. Deze contracten heeft Qurrent de Prijs Zeker contracten genoemd. Deze contracten geven de klant de zekerheid dat er gedurende de totale looptijd van het contract geen verhogingen zullen zijn. Het 1 jaar Prijs Zeker contract biedt Qurrent al voor € 976,38 + € 175,- korting. Het 3 jaar Prijs zeker contract is € 1145,99 per jaar gedurende de looptijd. Deze zijn een paar van de super voordelige contracten van Qurrent.

Is het Modelcontract verplicht?

Het modelcontract is voor elke energieleverancier wettelijk verplicht . Het is een contract met dezelfde contractvoorwaarden, maar de klant kan per leverancier wel verschil merken in de prijs of herkomst van de stroom of het gas. Het is hierdoor eenvoudig te vergelijken welke leveranciers in uw regio het voordeel met zich mee brengt.

Het modelcontract is voor onbepaalde tijd met variabele tarieven die halfjaarlijks worden aangepast. De wijzigingen gebeuren op 1 januari en op 1 juli van het jaar. Er is een kosteloze opzegtermijn van 30 dagen .

Deze tarieven zijn op basis van een verbruik  van 1840 kWh voor stroom en 1100 m³ voor gas.

GoedkoopsteEnergie.com kunt u bezoeken voor de laatste aanbiedingen  op het gebied van groene stroom en gas.

Plaats een reactie