Qurrent geeft leuke actiekorting

Bent U aan het overwegen om nu eens eindelijk de overstap te maken naar een andere energieleverancier? Dan heeft u nu de kans om voordelig over te stappen naar Qurrent . U kunt dan genieten van de € 175 actiekorting die tijdelijk van kracht is bij leverancier Qurrent. Is uw verbruik gemiddeld 2580 kWh voor stroom  en 1250 m3 voor gas ?U kunt dan genieten van een maandelijks geschatte tarief van €111, 65 inclusief de korting. Dit pakket is gekoppeld aan een periode van 1 jaar en u krijgt als extra een gratis energiemonitor(Qbox) erbij. Na het verloop van het contract kunt u dan weer checken welke aanbiedingen Qurrent heeft tijdens die periode.

Smart inkopen 

Qurrent is een initiatief van Stichting DOEN, het Klimaatbureau en de Natuur -en Milieufederaties. Het streven van Qurrent is om de consument te helpen met het opwekken en besparen van energie. Het ideaal is om net zoveel groene energie op te wekken als men verbruikt. Qurrent stimuleert het plaatsen van zonnepanelen op  uw eigen dak voor zover het mogelijk is . Mocht het niet lukken kan de consument deelnemen in een zonnepark of voordelig participeren in een windmolen uit het windpark. Qurrent is voor het derde jaar op rij verkozen door WISE, WNF , Greenpeace , de Consumentenbond , HIVOS en Natuur & Milieu tot de groenste stroomleverancier van Nederland! Voordelig en ook nog milieuvriendelijk.

Is leveren tegen Inkoopprijs mogelijk?

Qurrent biedt zijn groene stroom aan tegen de inkoopprijs. De consument betaalt per jaar een variabel tarief € 1788 bij een verbruik van 3500 kWh en 1800 m3 aan gas.

Vergelijk voor de zekerheid

Qurrent zit goed op de markt met haar producten die ze aanbiedt. Wilt u als consument weten welke leverancier in uw wijk de beste prijs heeft? Dat kan op GoedkoopsteEnergie.com , waar u de leveranciers kunt opzoeken .Onze vergelijker helpt u dan verder op weg om te zien als Qurrent ook voor u de juiste keus zal zijn.

Plaats een reactie