Pure Energie aanbiedingen op ALLE vaste contracten: tot wel 50% korting op stroom

Nederland kent een onbetwiste kampioen als het gaat om uitverkiezingen tot de GROENSTE energieleverancier: Pure EnergieDeze leverancier is als enige reeds  5 x op rij uitgeroepen tot groenste energieleverancier. En dat door erkende instanties waaronder de Consumentenbond, Natuur & Milieu en Greenpeace. Groene stroom welke zelfstandig wordt opgewekt door Pure Energie middels windmolens en zonnepanelen staat voor garantie. Hun doel: meer duurzame energie opwekken in Nederland! Dat staat in directe relatie met u als consument. Met u en de rest van Nederland als partner wordt Nederland zeker groener.

Hoe stapt u correct over naar Pure Energie?

De overstap naar Pure energie verschilt niet met de normale procedure. U gaat natuurlijk als eerst vergelijken met de rekentool en kijken als u ten opzichte van uw huidig contract voordeliger uitkomt. Neemt u daarbij ook de andere energie aanbiedingen in ogenschouw. Dan kunt een besluit nemen op basis van de echte voordelen. Bent u zeker dat het toch Pure Energie wordt? Dan kunt u bevestigen dat u klant wilt worden. U ontvangt een mail met de bevestiging en uw aanmelding wordt verwerkt. Het proces wordt op  gang gebracht en ontvangt binnen enkele werkdagen een welkomstbrief. Na ontvangst hiervan heeft u nog de 14 dagen bedenktijd( bij de wet vastgesteld). Zijn die dagen voorbij? Dan wordt uw contract bij uw oude leverancier opgezegd. Wat bent u dan? Klant bij de Kampioen der groenen: Pure Energie.

Voordelen bij Kampioen groen

Bij Pure Energie worden de kaarten direct op tafel gelegd zodat u weet waaraan u toe bent. Bij de kampioen kunt u een korting van tot wel €350,- krijgen op basis van het contract welke u kiest. U krijgt namelijk tijdelijk per aansluiting(stroom + gas) een korting van €35,-. U heeft de kans om tot en met eind december 2017 te profiteren van deze unieke kans. Hier een voorbeeld van hoe het precies werkt. Kiest u voor de oinderstaande contracten dan heeft u recht op de volgende kortingen:

  • het 1 jaar vast contract: €70,- korting(stroom+gas). Bij afname van alleen stroom of gas krijgt u €35,- korting.
  • 3 jaar vast contract :€210,- korting(stroom+gas). Bij afname van alleen stroom of gas krijgt u €105,- korting.
  • en tenslotte 5 jaar vast contract:€350,- korting (stroom+gas). Alleen stroom of gas: €175,- korting

Met het oog op de voor de  voor de hand liggende forse verhogingen op energiekosten is het aan te raden dat u nú uw zaken regelt. Vandaag vastleggen betekent dat u nog net van de goedkope tarieven zal kunnen genieten. Vergelijk op de website van GoedkoopsteEnergie dus alle leveranciers met elkaar en haal de voordeligste eruit. Wilt u wegwijs gemaakt worden? Gebruik dan de allerlaatste energie aanbiedingen en gaat u gerust op basis daarvan op zoek.

 

 

Plaats een reactie