Pure Energie 1-jarig contract voorziet in Windvoordeel van €40,-

Pure Energie is altijd dynamisch en duurzaam bezig. Pure Energie heeft een propositie van 1 jaar vast met een windvoordeel van €40,- aan gekoppeld. Deze energieleverancier geeft u reeds jaren u een 100% garantie op duurzaam opgewekte energie. Wilt u de energietransitie ondersteunen? Dan kan dit aanbod de perfecte zijn voor u.

Wat maakt Pure Energie zo speciaal? Pure Energie levert u duurzame energie vanaf bronnen die in Nederland gevestigd zijn. Voor Nederland door Nederland dus. Uw levert dus een terechte bijdrage aan het schoon houden van het Nederlands milieu. Het resultaat is dat er veel minder CO2 wordt uitgestoten. De fossiele bronnen worden dan minder aangesproken. Ook zorgen de zon en wind voor onuitputtelijke bronnen van schone energie.

Pure Energie 1-jarig contract voorziet in Windvoordeel van €40,-

Pure Energie is zelfvoorzienend in het opwekken van duurzame energie. Dit betekent meteen ook dat ze alleen duurzame energie verhandelen uit eigen productie. Er wordt geleverd aan de hand van de producttiecapaciteit. Bent u een nieuwe klant? Dan mag u van Pure Energie zelf kiezen vanaf welke windmolen u uw energie geleverd wenst te krijgen. Er zijn diverse mogelijkheden. Het kan een molen zijn in uw provincie of eentje die staat aan de andere kant van Nederland. Zolang er nog een aansluitmogelijkheid is bij desbetreffende windmolen wordt u aan verbonden.

Pure Energie hanteert zeer scherpe tarieven. En daar zijn ze ook consequent en transparant over. De korting van €40,- lijkt niet zo veel, maar als u de scherpte van het tarief nader bekijkt zult u zelf wel merken hoe voordelig u uitkomt ten opzichte van andere contracten. Het gaat om het uiteindelijke voorschotbedrag dat voordelig moet zijn.

Duurzamer consumeren moet!

Elke aanbieding moet ter overweging genomen worden. U gaat toetsen op uw persoonlijke situatie en neemt een besluit op basis daarvan. Naast de voordelen van uw zak wilt u toch wel kijken naar andere voordelen. Pure Energie geeft bijvoorbeeld heel eerlijk aan dat ze 10% van de winst doneren aan goede doelen. De rest, dus de overige 90%, wordt wederom ingezet ter ontwikkeling van nieuwe duurzame energieprojecten. Volgens het stroometiket van Pure Energie is ruim 99.6% afkomstig van windenergie en het aandeel van 0.4% is afkomstig van de zon. Pure Energie doet het dus voor de volle 100% vanuit Nederland. Pure Energie levert met trots aan ruim 80.000 huishoudens groen stroom. Vul dit aantal aan door over te stappen.

Wees een voorbeeld en help verduurzamen

We kunnen op meerdere manieren duurzaam consumeren. Het kan bijvoorbeeld door de auto minder te pakken of door ons afval te scheiden. Zelfs door ander de boodschappen te doen kan leiden tot een zekere bescherming van het milieu. Uw voedingspatroon een beetje aanpassen door meer groente te eten in plaats van vlees. Alles helpt!

In Nederland zijn er meerdere energieleveranciers die hun diensten leveren aan het publiek. Er is dus ruime keus. U kan door een goede energie vergelijking zelf ontdekken welke leverancier voor u de beste voordelen heeft. Bekijk dus grondig alle energie aanbiedingen op GoedkoopsteEnergie.com en stap online over naar de voordeligste energieleverancier op basis van uw situatie.

Plaats een reactie