Prepaid met EnergieFlex

EnergieFlex  is een innovatieve speler op de energie markt. Ze hebben zichzelf in de schoenen van de consument geplaatst en hebben kritisch gekeken naar de mogelijkheden om te besparen . EnergieFlex heeft toen een unieke manier van besparen bedacht . Ze hebben als eerste energiemaatschappij in Nederland Prepaid Energie aangeboden . Deze vernieuwende  oplossing heeft ervoor gezorgd  dat energieverbruik en -kosten met ruim dertig procent worden teruggebracht bij de aangesloten consumenten . Het idee achter Flex Prepaid is dat u altijd precies betaalt voor wat u verbruikt aan energie. Geen sprake van te veel of te weinig betalen voor facturen . De consument kan nooit meer onaangenaam verrast worden door een onvoorziene eindafrekening ! EnergieFlex heeft dat in orde gemaakt voor u.

Hoe werkt Prepaid Energie van EnergieFlex?

Prepaid Energie werkt volgens een simpele principe: U schaft iedere maand zelf uw energietegoed aan voor een door u gekozen bedrag. Bij verbruik van 80% van dat opgewaardeerd bedrag krijgt u op tijd dagelijks een e-mail of wekelijks een sms ter uwer attentie. Het is dan mogelijk dat u w tegoed dan op te waarderen met een nieuwe betaling. Bij ontvangst van de betaling, wordt het energietegoed diezelfde dag aangevuld. Simpel en snel ! Flex Prepaid vereist wel het gebruik van een slimme meter . Heeft u dan niet wordt dat in orde gemaakt voor u tussen de 2 en 12 weken . Kosten voor het plaatsen bedragen éénmalig € 72,60(incl.BTW)

Flex Prepaid , echt prepaid!

Flex Prepaid is het meest gekozen pakket van EnergieFlex. U kunt vanaf € 129,- per maand opwaarderen . U heeft dan een contract van 1 jaar  waarbij u naar verbruik betaalt. Dagelijks inzicht in verbruik  en kosten geven u maximale controle over het verbruik.

Flex standaard

Van rechtswege heeft EnergieFlex ook de verplichting om standaard contracten aan te bieden aan de consument . En terecht ook !  Flex Standaard biedt u 1 jaar vast of 3 jaar vast Flex Standaard tegen het bedrag van € 116,- per maand + € 170,- welkomstkorting. Ook nog eens extra korting dus!

Deze tarieven zijn op basis van een verbruik  van 1840 kWh voor stroom en 1100 m³ voor gas.

GoedkoopsteEnergie.com geeft u als consument de kans om te vergelijken wie de beste energieleverancier voor u kan zijn. Energieaanbiedingen zijn extra voordelen die gepresenteerd worden door de leveranciers . Als consument moet u een keuze maken en het voordeel halen . Wees wijs en kies GoedkoopsteEnergie.com als wegwijzer.

 

Plaats een reactie