Powerpeers.nl brengt samen! €200,- korting voor nieuwe aanmeldingen

De opmars van duurzame energie is niet meer te stuiten. Steeds meeer ontwikkelingen in positieve zin zorgen ervoor dat het rendement steeds hoger wordt voor het opwekken van duurzame energie. Mensen investeren nu zelf in duurzame energie, waardoor ze op den duur geen afnemer meer hoeven te zijn. Ze produceren zelf en kunnen soms zelf een overschot aan energie overhouden. Wat doen ze daarmee? Dat kunnen ze dan weer delen met andere consumenten die juist op zoek zijn naar duurzame energie tegen een scherp leveringstarieven. Hoe komen deze groepen in contact met elkaar? Die mogelijkheid wordt geboden door Powerpeers.nl. Zij hebben een goed opgezet platform die opwekkers en afnemers van schone energie middels slimme technologie aan elkaar verbindt. De kans is nú om deel te worden van iets speciaals.

Deel uw energie en help anderen goedkoper afnemen

Stel dat u zonnepanelen heeft en zelf uw energie opwekt. En het gaat zo goed dat u een overschot heeft aan opgewekte stroom. Plots komt u op het idee om het te delen met anderen tegen een aantrekkelijke vergoeding. Sluit u zich dan aan bij het platform van Powerpeers.nl en help anderen die op zoek zijn naar groene stroom. Aan de afnemers worden natuurlijk ook gedacht. Deze mogen verwachten dat ze een zeer scherpe prijs zullen betalen voor 100% groene stroom. Samen profiteren is waarnaar Pwerpeers.nl werkt.

Hoe werkt het precies? Op de website van Powerpeers.nl komt u lijst tegen met opwekkers van groene energie (water, wind, zon). De afnemer mag zelf kiezen waar ze hun stroom wensen af te nemen en ook van welke bron. Is de opwekker in staat om u te accomoderen? Dan mag u via Powerpeers een aanvraag indienen en wachten op verdere instructies.

 

Powerpeers.nl presenteert u ook verschillende  looptijden contracten

Powerpeers.nl hanteert ook de geldende normen voor het samenstellen van contracten. Er zijn dus ook diverse contractsoorten waaraan u zich kunt binden. Dat is om zowel de afnemer als de opwekker te beschermen. Er mag gekozen worden uit :

  • Variabele contracten voor groene Stroom & Gas
  • Contracten voor Stroom & Gas met een vaste prijs 

Soorten contracten bij Powerpeers.nl

Powerpeers.nl brengt opwekkers en afnemen samen. Dat staat vast. En om alles in goede banen te leiden hebben ze contracten met voorwaarden en daaraan gekoppelde tarieven. U kunt kiezen uit:

  • Samenstroom contract– Heeft u geen zonnepanelen, maar wilt u toch 100% groene stroom? Dat is mogelijk met het Samenstroom contract. U krijgt de garantie op 100% groene stroom en kunt zelf de opwekker kiezen. De overstap is zo geregeld als u voldoet aan de eisen( variabel- of vast 1 jaar contract).
  • Opwekkersstroom contract-Om dit contract te kunnen aanvragen moet u wel beschikken over uw eigen panelen en slimme meter. Door de salderingsregeling betaalt u slechts voor het netto stroom gebruik. De inkomsten die u hieruit zal genereren zijn €0,0484 extra per gedeelde kWh met derden. De mogelijkheid bestaat er ook om tot een extra €50,- per jaar te krijgen op uw salderingsvergoeding. De keus is er ook nog om zelf te kiezen wie u stroom leveren in de dag of nacht.
  • Gas met CO2-compensatie– Bij dit contract kunt u volledig CO2-gecompenseerd gas geleverd krijgen. Deze compensatie is bij het verwarmen van het huis,koken en baden met verwarmd water van toepassing. Powerpeers werkt verder met diverse instanties samen om de uitstoot van CO2-gas in te dammen.

Dit zijn de contracten van Powerpeers.nl die u  in zowel variabel- en vast contract vorm kunt kiezen. Tijdelijk is er een aanbieding waarbij u €200,- aan vergoeding krijgt bij de overstap. Maakt u er dus gebruik van.  GoedkoopsteEnergie.com helpt u in de rol van onafhankelijke vergelijker om te komen tot de beste deal voor u. Bekijk en vergelijk de energieleveranciers. De allerlaatste energieaanbiedingen kunt ook op de site vinden en gebruiken als wegwijzer.

Wees en wijs en vergelijk!

 

 

 

 

Plaats een reactie