Powerpeers gives POWER to the People!

Al geruime tijd is Nederland in de ban van de energietransitie. Veel organisaties en de overheid ondernemen stappen om het in goede banen te leiden. Echter ligt de échte sleutel in handen van ons, de consumenten en producenten. Door een steeds groeiende bewustwording over de betekenis van groene energie voor de wereld zal dit proces doen versnellen.

Powerpeers beaamt dat de kracht bij ‘normale’ mensen zit en geeft ze een medium om dit uit te buiten. Zo alleen kan het echt goed komen met de energietransitie. Hiert worden namelijk opwekkers en afnemers van duurzame nergie samen gebracht. U kunt dan als afnemer bijvoorbeeld zelf kiezen van welke energiebron u wenst af te nemen. 100% Transparantie en voordeel gegarandeerd. Samen en onderling schone energie regelen.

Waarom kiezen voor Powerpeers?

Powerpeers legt alles op tafel voor u. U weet wat u mag verwachten en wat u daarvoor zal betalen. De voordelen zijn onder andere:

  1. 100% Groene stroom- De productie vindt in Nederland plaats
  2. Goedkope tarieven- U krijgt een eerlijke prijs & ook nog fijne kortingen
  3. Community binding-  U kunt op den duur stroom afnemen of leveren aan familie, vrienden en collega’s
  4. Overstap- U wordt geholpen met de overstap. Geen gedoe!
  5. App als ondersteuning- U krijgt met de bekroonde app een 24/7 inzicht in het verbruik. 

Tot €425,- korting bij de overstap

Afhankelijk van het pakket dat u gaat kiezen via Powerpeers krijgt u een royale korting. Zo werkt het eenmaal. De overstap moet voordelig zijn, waardoor u kunt besparen. Daarom is het van belang dat u vooraf toetst om te zien hoe voordlig de overstap daadwerkelijk is voor u. En als het ook nog is voor 100% groene stroom, dan bent u helemaal goed.

Vergelijk de concurrenten met elkaar

Het vergelijken van energie brengt zeker het voordeel tot uiting. U ziet als het ware na een simpele handeling welk aanbod geschikt is voor u. Gebruik uw postcode+ huisnummer samen met het verbruik om te vergelijken. De voordeligste uitkomst van de energie aanbiedingen zal u aan top van het scherm te zien krijgen. GoedkoopsteEnergie.com staat klaar om u te assisteren.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie