Party on met Essent: Sluit een 1 jaar Groene Stroom & Gas Zeker contract en krijg een GRATIS JBL draadloze hoofdtelefoon

Essent bouwt vanaf nu een feestje. Gedurende de komende periode zult u overspoeld worden door aanbiedingen van deze leverancier. De spreiding van de aanbiedingen is tijdens deze campagne zodanig dat haast een ieder aan zijn of haar trekken zal komen. Ze promoten zowel kortlopende contracten als langdurige contracten voor particulieren die willen overstappen. Elk der contracten heeft een ander voordeel/presentje aan te bieden. Wie weet zit er de perfecte combinatie ertussen voor u? Heeft u interesse in een kortlopend contract voor Groene Stroom & Gas? Dan kunt u als optie een 1 jaar contract van Essent bekijken. Bent u benieuwd wat het voordeel/ presentje zal zijn? Join dan de HouseParty!

GRATIS JBL draadloze hoofdtelefoon cadeau bij sluiten 1 jaar Groene Stroom & Gas Zeker contract

Is het weer tijd om uw energiecontract te herzien? En wilt u overstappen, maar geen lang contract? Dan heeft Essent het perfect contract voor u. Deze leverancier  heeft voor u het Groene Stroom & Gas Zeker 1 jaar contract. Het is een kortlopend contract waarbij uw leveringstarieven voor een jaar vast staan. En dat voor 100% Groene WindStroom . Tijdens de HouseParty ontvangt u ook een JBL draadloze hoofdtelefoon ter waarde van €129,- helemaal gratis! Het is een Over ear hoofdtelefoon met 50 mm drivers. De Bluetooth optie maakt hem draadloos en u krijgt ook Audio en Micro USB laadkabels erbij. En in tegenstelling tot andere hoofdtelefoons heeft het een betere demping van achtergrondgeluid. Het kan van u zijn! Deze krijgt u natuurlijk na het verstrijken van de 14 dagen wettelijke bedenktijd. U krijgt een brief toeverzonden met een persoonlijke vouchercode. Daarmee kunt u uw JBL draadloze hoofdtelefoon bestellen.

Hoe stapt u over naar Essent?

Hoe sluit u een contract af? Ten eerste gaat u dus goed op onderzoek uit. Stel dat uw verbruik voor groene stroom = 3500 kWh  & CO2-gas =1500 m³. U vult daarnaast ook uw adres in. Op basis van deze gevens zal uw factuur per maand €149,- bedragen.  Een heel scherpe prijs dus. Precies hetzelfde doet u dan ook. Uw verbruikswaarden en adres vult u in op de energievergelijker op de website van GoedkoopsteEnergie.com. Bent u overtuigd? Dan wordt de rest verder afgehandeld volgens de geldende procedures. Wacht niet te lang een maak gebruik van deze tijdelijke aanbieding van Essent. Bekijk ook eens de andere energie aanbiedingen. Het is goed om op de hoogte te blijven. Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie