Pak nú uw Superdeal bij Oxxio: Eenmalig €245,- Cashback op uw jaarnota bij 3 jaar contract!

Oxxio heeft als doel om te helpen Nederland duurzamer te maken.  Ze kunnen het natuurlijk niet alleen. Gezien de recente ontwikkelingen zal er versneld gewerkt worden voor het verwezenlijken van de gestelde klimaatsdoelen. Dus het is nu meer dan ooit nodig om mensen erop te wijzen dat het verbruik van duurzame energie nodig is. Hoe meer mensen overstappen, des te sneller deze doelen bereikt worden. Zeer recent is het nieuwe regeerakkoord gepresenteerd en er komen toch wel wat EXTRA belastingen over de te betalen bedragen. Huishoudens zullen meer belasting moeten betalen in de nabije toekomst op het verbruik van energie en gas. Wat kan Oxxio betekenen in deze? Oxxio kan nu voordeel opleveren als u nu overstapt en voor langere periode alles vastlegt. U kunt bijvoorbeeld het 3 jaar vast contract nemen en profiteren van de Cashback korting. Dat is echt wel een Superdeal!

Oxxio Superdeal: €245,- Cashback op uw jaarnota bij 3 jaar vast contract

De belastingverhogende maatregelen zijn u al gepresenteerd en zullen doorgevoerd. De druk op uw inkomen wordt dus zwaarder. Oxxio wilt u graag helpen en biedt dan nu de superdeal aan waarbij u voor de komende 3 jaren alvast van het voordeel kunt profiteren. Hoe voordelig is het? We zullen u aan de hand van een voorbeeld het voordeel tonen? Stel dat u maandelijks een verbruik van ongeveer 1840 kWh stroom en 1100 m³ CO2 gas laat registreren. Dat zijn dus de verbruikswaarden. Op basis van deze waarden betaalt u de komende 3 jaren op jaarbasis €946,08 (per maand €78,84). Deze berekening is inclusief aftrek van de eenmalige Casback korting van €245,-.

Wilt u weten als er ook voordeel te halen is voor u? Dan kunt u het toetsen. Voer uw verbruikswaarden en adres in. Op basis van deze gegevens krijgt u dan een gemiddeld bedrag eruit(Cashback korting verrekend). Merkt u op dat het een voordeel is. Dan kunt u gerust uw energie laten vastleggen voor de komende periode. Bekijk de voorwaaarden en Profiteer!

GoedkoopsteEnergie.com begrijpt de noodzaak van besparen. En daarom hebben zij ervoor gezorgd dat u als consument de energievergelijker kunt gebruiken om de energielevereanciers door te lichten. De voordelen kunt dan al gauw eruit halen voor u. Ook kunt op de website de allerlaatste energieaanbiedingen bekijken en doelgericht op de aanbiedingen afgaan. Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie