Oxxio Top aanbieding: €225,- Cashback bij nieuw 1 jaar vast contract(€920,79 p/jr*)

Oxxio is altijd al een betrouwbare leverancier geweest van energie. Vanaf 2008 hebben ze een grote stap gemaakt om deze betrouwbaarheid verder te verstevigen. Ze hebben namelijk toen hun eigen elektriciteitscentrale geopend. Eigen productie werd dus ook toegevoegd aan de aktiviteiten die Oxxio uitvoert. En voor u als consument heeft het ook voordelen met zich mee gebracht. Beter gezegd : het brengt tot nu toe voordelen met zich mee! Oxxio profiteert van de schaalvoordelen en worden de tarieven zo laag mogelijk gehouden. Met een klantenbestand van ruim 800.000(particulieren en zakelijk) en nog steeds groeiende. Naast de vaste lage prijzen voor groene stroom en CO2 gecompenseerde gas kunt u regelmatig ook een paar EXTRA aanbiedingen verwachten. Zoals nu het geval is. Leest u mee om te weten wat de laatste aanbieding inhoudt?

Bij Oxxio 1 jaar vast contract krijgt u €225,- Cashback!

Is het weer tijd voor het verlengen van uw energiecontract? Wilt u nu eens eindelijk gaan profiteren van de schaalvoordelen bij Oxxio? Oxxio heeft en heel aantrekkelijk instapcontract voor u! U kunt een 1 jaar vast contract afsluiten bij Oxxio. Bij het sluiten van dit contract bent u voor de duur van 1 jaar gegarandeerd van goede service, kwaliteit en niet te vergeten een zeer scherpe prijs. En dat voor uw ‘groene’ stroom en CO2 gecompenseerd gas. Dat is op zich al een heel mooie besparing. En Oxxio heeft een heel mooie toevoeging aan dit contract. U krijgt ook nog €225,- CASHBACK bij de overstap! Dit bedrag wordt aan het eind verrekend van het totaal bedrag. Stel dat u een verbruik heeft van 1840 kWh voor groene stroom en 1100 m³ voor CO2 gecompenseerde gas. Op basis van deze verbruikswaarden betaalt u bij Oxxio voor dat jaar in totaal €920,79 ( na verrekening van de €225,- CASHBACK ).

Heeft u interesse in dat aanbod? Dan kunt u zelf snel onderzoeken als het een contract is voor u. En hoe? Op de website van goedkoopsteenergie.com kunt u energie vergelijken. U voert simpelweg uw gegevens (postcode, straat enz.) en uw verbruikswaarden (stroom en gas)in. Binnen enkele ogenblikken krijgt u een gemiddeld bedrag op basis van deze gegevens. Bovendien krijgt u ook nog alles in details. Wilt u toch nog zeker zijn? u heeft dan ook de mogelijkheid om te vergelijken met andere energieaanbiedingen die ook staan vermeldt op goedkoopsteenergie.com. Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie