Oxxio Superdeal: Cashback korting van €190,- bij nieuw 1 jaar Groene stroom & Gas contract!

Het produceren van “groene” energie is iets waarmee Oxxio vanaf 2008 mee bezig is. Ze zijn gegroeid van alleen leverancier naar producent/leverancier. Veel energiebedrijven verkeren zich niet in die positie, Oxxio mag zich dus gerust plaatsen bij dat uniek groepje dat het wel kan. Door de eigen productie kan Oxxio heel veel bereiken. Ze profiteren onder andere van de schaalvoordelen die op den duur ook voor de consumenten van belang zullen zijn. Als consument kunt u profiteren van de lage prijzen die deze schaalvoordelen met zich meebrengen. Oxxio biedt zijn klanten (particulieren en zakelijke) de unieke kans om minder te betalen voor pure groene stroom en gas, terwijl u ook nog een bijdrage levert aan het beschermen van het milieu. Oxxio is meer dan ooit gedreven om klanten voordeel te laten halen. Daarom hebben ze een campagne gestart met SUPER voordelen en wensen het te delen met u!

1 jaar Groene stroom & Gas contract Oxxio nu met Cashback korting van €190,-

De energiemarkt wordt steeds drukker. Veel klanten willen hun zaken goed regelen met de in het vooruitzicht zijnde tariefsaanpassingen(ODE en energiebelastingen). Indien het contract afloopt is een logische keus het overstappen naar een voordeliger contract. Oxxio is gestart met een compagne waarbij het 1 jaar vast coontract voor Groene Stroom & Gas wordt aangeboden tegen zeer scherpe tarieven. Daarnaast komt u bij het sluiten van dit nieuw contract ook nog in aanmerking voor de éénmalige Cashback Korting van €190,-. Deze korting wordt automatisch verrekend van uw jaarnota. Met het sluiten van dit contract bent u ook gegarandeerd van alle hulp van de vernieuwde Oxxio Energie-App. Deze is 1×24 uur te gebruiken en geeft u alle relevante informatie aangaande uw aansluiting.

Wilt u weten hoe voordelig Oxxio voor u kan zijn? Dan heeft u de mogelijkheid om dat te toetsen. Op de website van GoedkoopsteEnergie.com vindt u de energievergelijker. U vult uw gegevens( postcode, huisnummer, enz.) en verbruikswaarden in op de aangegeven velden. Binnen enkele ogenblikken komt er op basis hiervan een gemiddeld bedrag uit. U heeft dan een idee van wat het uiteindelijk te betalen bedrag kan zijn. Wilt u weten als deze aanbieding van Oxxio het waard is? U kunt het dan opwegen tegen de andere aanbiedingen op energie die u ook vindt op de website van GoedkoopsteEnergie.com. Is het voordeel overduidelijk? Dan regelt Oxxio de verdere overstap conform de geldende regels. Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie