Oxxio presenteert nieuwe cashback aanbiedingen: €160,- bij 1 jaar & €190,- bij 3 jaar Energie & Gas contracten

Volgt u de berichten over de stijging van de energiekosten? We zijn nog maar slechts een paar dagen verwijderd van het jaar 2018. Heeft u een contract dat binnenkort afloopt? Dan kunt u nog net overstappen en Oxxio als partner kiezen. U wordt in de gelegenheid gesteld om naast het genot scherpe tarieven en kortingen ook de verhogingen te omzeilen gedurende uw contractperiode. Gewoon omdat Oxxio het ú gunt! De consument dient ook goed beschermt te worden en Oxxio gebruikt dus zijn ten dienste staande middelen om u te helpen.

Volledige service en het gemak bij Oxxio

Oxxio biedt als energieleverancier u een totaalpakket vol met voordelen. U krijgt voordelige stroom, gas en ook nog de supereasy app-service. Wat mag u verwachten van de app? De app gaat echt uw energiebuddy zijn. U kunt 24/7 terecht met al uw vragen en de tips die u mee krijgt staan garant voor verminderd verbruik van energie. Het wijzigen van persoons gegevens of uw termijnbedrag aanpassen? Dat is simpel geregeld met een simpele tik.

Voordeel contracten die u nog helpen besparen in 2018

wees samen met Oxxio de baas over de op handen zijnde verhogingen op energiekosten. Sluit vandaag nog een contract waarmee u de komende periode nog de oude prijs betaald. Oxxio heeft speciaal voor u de volgende contracten samengesteld:

  1. Het 1 jaar vast contract voor Groene Stroom en Gas. U heeft dan gedurende 1 jaar een vast en voordelig tarief. Daarnaast mag u ook geheel GRATIS gebruik maken van de complete energie-app. En als bonus krijgt u ook de eenmalige Cashback korting van €160,- op uw jaarnota. Kort maar krachtig contract van Oxxio dus!
  2. Het 3 jaar vast contract voor Groene Stroom en Gas. Gedurende 3 jaar bent u verzekerd van een vast en voordelig contract. Ook bij dit contract mag u gebruik maken van de GRATIS complete energie-app. Bij het sluiten van dit contract krijgt u ook een eenmalige Cashback korting op uw jaarnota.  U profiteert in deze dan 3 jaar lang van een mooie prijs en hoeft niet om te kijken naar uw energiezaken. 

Blijven vergelijken om het voordeel te halen

Oxxio heeft u getoond wat zij kunen betekenen voor u. De contracten hebben zo hun voordelen, maar dat wil niet zeggen dat het automatisch aansluit op uw wensen. Daarom is het altijd aan te raden dat u energie blijft vergelijken. De rekentool op de website van GoedkoopsteEnergie.com zal u daarbij assisteren. Elke voorkomende leverancier kunt u dan in alle rust bekijken. De energie aanbiedingen die zeer dynamisch zijn kunt u ook gebruiken om zodoende een goed beeld te hebben wat u wilt. Blijf niet wachten en ga zelf op onderzoek uit, de verhogingen staan voor de deur!

Wees wijs en vergelijk!

 

 

 

Plaats een reactie