Oxxio Blue Monday deal: €20,- EXTRA cashback bij groene stroom & gas

Oxxio maakt het simpel en makkelijk om de transitie te ondergaan naar duurzame energie. U krijgt 100% groene stroom geleverd tegen superscherpe energietarieven. Ter ondersteuning om uw zaken goed te regelen krijgt u toegang tot de Oxxio App waarmee u zelf verder over weg kunt. 

Is Oxxio daadwerkelijk groen bezig? Oxxio geeft u de garantie dat de aan u geleverde stroom voor 100% groen is. De productie wordt namelijk gedaan door Europese windmolens. En het mooie ervan is dat de windmolens steeds innovatiever worden. Daarom zijn ze een uitstekend mechanisme om wind om te zetten in bruikbare schone energie. 

Oxxio hanteert superscherpe tarieven’

Een ieder wilt vast wel besparen op energiekosten. Uiteindelijk drukken deze kosten zwaar op het budget. Oxxio heeft daar zeker een oplossing voor. U mag en moet besparen op energie. Vandaar dat Oxxio het op zich genomen om u schone energie aan te bieden tegen de scherpste tarieven. Ze houden het goedkoop & groen. De perfecte combinatie in deze. U merkt bij Oxxio dat er een duidelijke structuur is in zaken en dat maakt het makkelijker om over te stappen. Alles start met vertrouwen.

Blue Monday deal bij Oxxio

Wat houdt Blue Monday in? Deze dag heeft de benaming gekregen vanwege  het feit dat het de meest treurige, neerslachtige of weemoedige dag van het jaar is. Dit jaar valt het op 21 januari 2019. U een formule heeft men doen blijken dat de laaste maandag van de laaste volle week van de maand januari een zeer treurige dag is. Oxxio wilt daar wat doen. Mensen moeten een oppepper krijgen. Op deze dag alléén krijgt u van Oxxio een EXTRA €20,- op de reeds aangegeven cashback. Dat moet een gevoel van vreugde kunnen aanwakkeren.

Vergelijk energie aanbiedingen en stap over

GoedkoopsteEnergie.com zit vol energie aanbiedingen. Die zijn er niet zomaar. U moet kunnen vergelijken en de beste deal op basis van uw verbruik ontdekken. dan mag u vrijblijvend overstappen. Is een simpele stap die u moet volgen. U vult uw postcode + huisnummer samen met het verbruik voor groene stroom en gas in. Na enkele ogenblikken krijgt u lijst met alle bedragen te zien van de potentiële voordelen. De voordeligste aan top natuurlijk. Bspaar honderden door een simpele overstap.

Wees wijs en vergelijk!

 

 

Plaats een reactie