Oxxio 1 jaar Superdeal met verhoogde cashback van €225,-

Dé leverancier én producent van eigen duurzame energie, Oxxio, doet weer van zich spreken. Het is weer tijd voor een extra injectie naar de trouwe klanten en toekomstige klanten toe. Van Oxxio is het bekend dat ze van schaalvoordelen gebruik maken om hun tarieven zo scherp mogelijk te houden. Dat ten voordele van de klanten natuurlijk. Deze werkwijze heeft zowel de zakelijke als particulieren heel tevreden gehouden. Oxxio heeft duurzaamheid hoog in het vaandel en doet er dus alles aan om het milieu te beschermen. Adopteer de kernwaarden van Oxxio en ga bewuster om met gebruik van energie.

Cashback Oxxio verhoogd naar €225,-

Oxxio straalt niets anders dan duurzaamheid uit. Dat komt meestal met een aardig prijskaartje, tenminste bij het gros van de duurzame energieleveranciers. Oxxio heeft echter een heel goede positie vanwege het feit dat ze zelf hun energie produceren en leveren. Een pluspunt dat terug te zien is in hun tarievenstructuur. Die zijn superscherp ondanks het gaat om 100% groene stroom en gas. En met een verhoging van de cashback naar €225( eenmalige) voor 1 jaar contract staat u een aardige besparing te wachten. Dat is echt een Superdeal! Natuurlijk voor degenen die overstappen.

Voordelen van de Oxxio Superdeal

De voordelen gekoppeld aan de Oxxio Superdeal zijn:

  • Voordelig en tarief ( schaal voordelen)
  • 100% Duurzame energie ( Europese windstroom)
  • Oxxio App- Gratis complete energie-app
  • Overstap service ( contract met huidige leverancier wordt opgezegd)

Heel voordelig om naar toe over te stappen. Bekijk de actievoorwaarden en check als u mag overstappen op basis van de gestelde eisen.

Natuurlijk mag u ook verder kijken en vergelijken. Zo weet u zeker dat u het beste kiest op basis van uw situatie. Vergelijk energie op basis van de bestaande energie aanbiedingen en bespaar tientallen tot honderden euro’s.

Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie