Overstappen naar ENGIE via energiecollectief van Nederland: Kies voor het 1 jaar of 3 jaar contract van ENGIE

De huishoudens en bedrijven in Nederland worden soms nog wel benadeeld bij het betalen van hun stroom en gas rekeningen. En dat gaat er niet veel beter op worden, gezien men vanaf 2018 gestadig de energiebelastingen en andere kostenverhogende maatregelen. Het onafhankelijke energiecollectief van Nederland heeft als doel dit tot het verleden te laten behoren. Wat betekent het meedoen in collectief verband? Dit  betekent dat het collectief ook voor u gaat onderhandelen en u dus kan profiteren van de collectieve kortingen. Besparing is het voornaamste doel van deze organisatie.

ENGIE werkt ook samen met het collectief

Inmiddels hebben meer als 200.000 mensen het nut ingezien en laten hun zaken regelen door het collectief. Het is bewezen dat mensen gemiddelde besparingen hebben van rond de €450,-. Het is dus zeker aan te raden dat u zich ook aansluit om te kunnen profiteren. Hoe meer mensen zich aansluiten bij het collectief, hoe meer kortingen er gehaald kunnen worden uit onderhandelingen met de leveranciers.

Contracten van ENGIE die voordelig zijn via het energiecollectief

Engie behoort tot de groep innovatieve energieleveranciers. Ze werken toekomstgericht en staan garant voor de 100% groene stroom die ze leveren. De ‘positieve energie‘ die geleverd wordt door ENGIE kunt u nu ook krijgen via het collectief. Hoe gebeurd dat dan? Door via het energiecollectief een contract van ENGIE tegen scherpere prijzen. Onthoudt gewoon dat u meer kans heeft op een fikse korting door de kracht van onderhandelen in collectief verband.

U kunt kiezen uit de volgende contracten:

  1. Het 1 jaar vast contract van ENGIE via het energiecollectief.nl – Dit contract biedt de garantie op een jaar lang genot van groene stroom en gas zonder zorgen over de stijgende prijzen. Hoe voordelig is dit contract? Dat is heel simpel te berekenen  met de rekentool op de website van GoedkoopsteEnergie.com. Gewoon op basis van uw verbruikswaarden voor stroom en gas/leveringsadres wordt er een gemiddelde prijs berekend.
  2. Het 3 jaar vast contarct van ENGIE via het energiecollectief.nl – Dit is een langer contract , maar natuurlijk niet minder dan het korter lopend contract. Ook hier kunt u gedurende de 3 jaren zeker zijn van goede stroom(100% groen) en de prijs die u berekend met de rekentool. Het is altijd goed als zwelf de berekeningen maakt en vergelijkt met uw huidig contract.

Neem het voortouw en stap over naar een andere leverancier om voordeliger uit te komen. De verhogingen gaan binnen niet al te lange tijd in en gaan zwaar zijn. Stel uw belangen veilig! Vergelijk energie  en bespaar ook met de energie aanbiedingen. Het kan niet mis als u het doet met hulp van GoedkoopsteEnergie.com.

Plaats een reactie