Over ons

GoedkoopsteEnergie.com is een energie-vergelijkingssite, oftewel een energievergelijker. Deze website is gemaakt om u te helpen met het vinden van de goedkoopste energie. Dat gebeurt door de energieleveranciers en energiekosten te vergelijken op prijs. Hierdoor kunt u snel en makkelijk besparen op uw energiekosten. Ons doel is dat heel Nederland snel en simpel kan overstappen naar de goedkoopste energieleverancier om vervolgens honderden euro’s per jaar te besparen.

Veel mensen betalen veel te veel voor energie. Uit onderzoek van de Consumentenbond en de NMa blijkt dat meer dan 70% van alle huishoudens nog steeds veel te veel betaalt. Met behulp van GoedkoopsteEnergie.com willen wij u laten zien hoe gemakkelijk en hoeveel u besparen kan. Begin snel met energieleveranciers vergelijken en vind de goedkoopste energieleverancier!

Goedkoopste energie 2018

Goedkoopste energieleverancier van 2018

Kiest u voor de goedkoopste energie via GoedkoopsteEnergie.com? Dan profiteert u van extra voordeel! De energieleveranciers zetten op GoedkoopsteEnergie.com goedkopere energie en gas contracten en acties aanbiedingen. Hierdoor kan een gemiddeld huishouden al snel meer dan €450,- per jaar besparen. De goedkoopste gas en energie kan voor iedereen anders zijn omdat de energieprijzen afhankelijk zijn van hoeveel u precies verbruikt. Daarnaast verschillen de gas en energie prijzen ook nog eens per aanbieder en postcode-regio. Het is daarom niet mogelijk om 1 leverancier aan te wijzen die voor iedereen de goedkoopste is. Vermeld uw gegevens in de vergelijker. Want met behulp van die gegevens kunnen wij alle energieleveranciers vergelijken.

Energie vergelijken

Energie vergelijken en de goedkoopste vinden

Zelf de prijzen en aanbieders van energie vergelijken op GoedkoopsteEnergie.com werkt heel makkelijk! Om te beginnen hebben we nog enkele gegevens van u nodig. Namelijk uw postcode en uw verbruik. Nadat u uw postcode en het verbruik heeft ingevuld doorzoeken wij het aanbod van alle energieleveranciers. Deze komen direct in de energievergelijker te staan gesorteerd op prijs. Vervolgens kunt u snel en simpel de goedkoopste energie en gas aanbieders vergelijken! U ziet direct het complete aanbod van alle energieleveranciers gesorteerd op prijs met de goedkoopste bovenaan. En heeft u misschien vragen? Neem dan gerust contact op met onze gratis klantenservice. Wij zijn u graag van dienst met onafhankelijk en betrouwbaar energie advies!

Energie aanbiedingen

Profiteer van de concurrentie op de energiemarkt

Door de toenemende concurrentie tussen energiebedrijven kunt u veel geld besparen op uw energiekosten. Energieleveranciers geven u hoge kortingen op hun producten om hoger in de energievergelijking te komen. Bekijk snel welke energieleveranciers in uw regio de goedkoopste acties aanbieden. Voor een 100% onafhankelijke vergelijking van alle energieleveranciers bent u bij de vergelijker van GoedkoopsteEnergie.com op het juiste adres. GoedkoopsteEnergie.com is een volledig onafhankelijke energie vergelijkingssite. Wij zijn dus geen onderdeel van een gas of energie leverancier. Ons doel is u de beste deal krijgt en dat u zoveel geld bespaart door te kiezen voor de goedkoopste energieleverancier op basis van uw situatie en voorkeuren.

Bespaar op uw energiekosten

Bespaar honderden euro’s op uw energiekosten

Sommige mensen stappen jaarlijks over van energieleverancier om zoveel mogelijk geld te besparen. Anderen komen nu pas in actie en vragen zichzelf af waarom ze niet eerder waren overgestapt. Hoe kan dat? Er kan simpelweg veel geld bespaart worden. Huishoudens met een gemiddeld jaarlijks stroom en gas verbruik (3500 kwh voor stroom en 1800 m3 voor gas) besparen al snel honderden euro’s per jaar. Het uiteindelijke totaal bedrag kan ook door invloed van andere factoren hoger of lager worden. Denk bijvoorbeeld aan andere energieprijzen, vaste maandelijkse kosten (vastrecht) of een welkomstkorting. Zit u al meer dan 10 jaar bij dezelfde energieleverancier? Dan bespaart u honderden euro’s! Vergelijk de goedkoopste energieleveranciers en bespaar!