Ook Cashback korting van €210,00 bij Oxxio 3 jaar vast contract Groen Stroom & Gas

Oxxio is aanbieder/leverancier van energie aan zowel zakelijke klanten als particulieren. Deze energieleverancier is sedert 2008 ook producent van Windernergie, hetgeen schaalvoordelen oplevert. Deze schaalvoordelen vertalen zich dan ook terug naar de klanten. Die krijgen namelijk hun stroom geleverd tegen lagere prijzen dan bij de concurrentie. Oxxio maakt geen onderscheidt als het gaat om het leveren van energie. Het groter doel is uiteindelijk van belang: het bewust(er) maken van Nederland van het gebruik van ‘groene’ energie. Als leverancier zorgt Oxxio er constant voor dat ze het voordelig en transparant houden voor mensen die de overstap naar hun willen wagen. Nú hebben ze weer eens gesleuteld aan de contracten en wensen u dat voor te houden. De Cashback korting van het 3 jaar contract voor Groene Stroom & Gas is aangepast. Interesse???

Oxxio aanbieding: Cashback korting 3 jaar vast contract naar €210,00

Gezien de ontwikkelingen op de energiemarkt is het van belang om zaken goed te regelen. Er wordt voortdurend gesproken over mogelijke verhogingen en dat kan best wel een beetje verwarring met zich meebrengen. Oxxio weet wel ZEKER wat ze u kunnen aanbieden: 3 jaar contract voor Groene Stroom & Gas zonder problemen gedurende de contractperiode. U bent dan gegarandeerd van een vaste lage prijs en helpt het milieu ook nog een handje. Daarnaast is er een verrassing bij. U krijgt een Cashback korting van €210,00 (automatisch verrekend)bij het sluiten van een nieuw 3-jarig contract. Daarnaast is de vernieuwde Oxxio Energie-App er om u bij te staan. En dat 1×24 uur! Leg uw contract vast en focus u de komende 3 jaar op andere zaken dan de prijzen voor energie +gas.

Contract bijna ten einde? Hoe verder? U heeft het aanbod van Oxxio gelezen en de interesse is er. GoedkoopsteEnergie.com weet dat en stelt u in de gelegenheid om met de energievergelijker uw mogelijke jaarnota te berekenen. Wat moet u doen? U voert uw adres (postcode+huisnummer) in samen met de verbruikswaarden die u momenteel heeft. Op basis van deze gegevens komt er een bepaald bedrag uit. Dat bedrag betaalt u dan bij de overstap. We zijn er zeker van dat u en verschil zult merken. Om het voordeel nog duidelijker te zien kunt een vergelijking trekken met de andere energieaanbiedingen. Lijkt het tarief u wel wat? Dan laat u de rest over aan Oxxio. Ze regelen dan alles conform de geldende regels. Wees wijs en vergelijk!

Plaats een reactie