Online actie Pure Energie: GRATIS FC Twente Shirt bij 1, 3 en 5 jaar contract

Kampioen Groen…kampioen Groen is er weer met een te gekke online actie. Pure Energie blijft keihard werken om Kampioen Groen te blijven! De titel is makkelijk om aan te komen. Even keihard werken en dan over dat jaar de claim leggen op de titel. Elke energieleverancier kan dat in principe bereiken. Wat maakt Pure Energie apart? Pure Energie is als enige energieleverancier reeds 5 X op rij uitverkoren tot de allergroenste energieleverancier van Nederland. Dat zegt al veel over de consistentie van deze energieleverancier. Kwaliteit steeds weer keer op keer geleverd door Pure Energie. De Consumentenbond, Natuur & Milieu, Greenpeace en ook Wise hebben dan de goedkeuring gegeven voor de bekroning.

Nederland groener met de inzet van Pure Energie

Duurzame energie verbruiken en opwekken heeft als drijfveer de factor mens nodig. Hoe meer deze vorm van energie wordt gebruikt, des te groener Nederland wordt. Pure Energie biedt haar klanten en toekomstige klanten de mogelijkheid om duurzame energieprojecten te ondersteunen en natuurlijk goedkoop groene energie af te nemen. 90% van de winst gaat weer groene energieprojecten en 10% gaat naar het Pure Energie Fonds( goede doelen). Pure Energie heeft dus een puur GROEN hart. Stap over en help Nederland groener worden.

Pure Energie FC Twente Shirtactie 2018/2019

FC Twente Shirtactie bij contracten Pure Energie

Het us weer zover, Pure Energie heeft een heel leuke verrassing voor de trouwe FC Twente supporters. Bij de overstap naar Pure Energie ontvangt u het nieuwe FC Twente shirt en ook nog Fanstore shoptegoed. Dit krijgt u geheel GRATIS! En om een ieder tevreden te stellen hebben ze kortlopende contracten en contracten op langer termijn. Voor iedereen een aanbod op tafel.

De contracten zijn als volgt opgebouwd:

  • 1 jaar contract Groene Stroom/Gas – U krijgt een GRATIS FC Twente shirt (nieuw) + € 25,- shoptegoed ( Fanstore)
  • 3 jaar contract Groene Stroom/Gas – Gratis FC Twente shirt ( nieuw) + € 100,- shoptegoed in de Fanstore 
  • 5 jaar contract Groene Stroom/Gas – € 200,- shoptegoed (Fanstore) + GRATIS FC Twente shirt

De echte FC Twente Fan moet van deze actie profiteren. Daarnaast mogen de trouwe verduurzamers ook deze contracten dieper bekijken en overstappen. GROENer en voordeliger zult u deze niet vinden. Wilt u toch nog verder energie vergelijken? Dan staat GoedkoopsteEnergie.com klaar om u de allerlaatste energie aanbiedingen te tonen. Kies, help vergroenen en PROFITEER van honderden euro’s aan besparingen.

Plaats een reactie