On time with Essent: GRATIS Fitbit Charge 2 smartwatch bij 1 jaar Groene Stroom & Gas Zeker contract

U bent uw zaken aan het natrekken en bent tot de ontdekking gekomen dat uw energiecontract binnenkort vervalt. Geen zin in het verlengen bij uw huidige leverancier? Daarnaast ook geen behoefte aan een langlopend contract? Neemt u dan de tijd om de energie aanbiedingen van Essent te bekijken. Deze leverancier heeft een paar kortlopende contracten die u groene energie garanderen tegen de allerlaagste prijzen op de markt. Dat zal wel als muziek in de oren klinken gezien de energiekosten dit jaar zullen stijgen. Tijd om dus extra slim te wezen met het besparen op energiekosten. Essent leent zich als partner om deze moeilijke periode samen te doorstaan. En nu meer over een specifiek contract: 1 jaar Groene Stroom & Gas Zeker + Gratis Fitbit smartwatch.

Fitbit Charge 2 smartwatch

Kortlopend Essent contract met presentje als start

Essent heeft als prominente energieleverancier meerdere contracten die ze aanbieden. Zowel kortlopend als langlopende contracten maken deel uit van het assortiment. Gezien de ontwikkeling ( stijgingen energiekosten) willen velen zich niet binden aan contracten met een lange looptijd. Essent begrijpt dat heel goed en speelt goed daarin op door frisse, krachtige 1 jaar contracten aan te bieden tegen de allerlaagste tarieven. Eén daarvan is het 1 jaar Groene stroom & gas zeker contract. Wat is de samenstelling van dit contract? Dit contract biedt u 100% Groene Windstroom tegen de allerlaagste, vaste leveringstarieven. Daarnaast krijgt u een smartwatch ter waarde van €159,-( Fitbit Charge 2) GRATIS na het afsluiten van dit contract.

Meer over de Fitbit Charge 2 smartwatch

Energieleveranciers koppelen vaker cadeautjes aan contracten om klanten aan te trekken. Essent doet dat ook, maar op een aparte manier. Ze geven presentjes die functioneel zijn en de klant dagelijks bijstaan gedurende de dag. De smartwatch is bijvoorbeeld uitgerust met diverse handige apps en sportsensoren die u dagelijks een verslag geven over uw gezondheid en bewegingsactiviteiten. Daarnaast is er weergave van berichten/e-mails op uw smartwatch afkomstig van uw smartphone( link via bleutooth). Andere features van de Fitbit Charge 2:

  • Zwart van kleur en in de maten Small(Polsomvang 14-17cm) en Large (Polsomvang 17-20,6 cm)
  • Ondersteunt de besturingssystemen voor Android, Window Phone en iOS mobiel
  • Snelle oplaadtijd (2 uur) en kan max. 24 uur gebruikt worden
  • OLED smart touchscreen
  • Sensoren voor hartmonitoring, stappenteller en versnellingsmeter

Dit zijn slechts een paar van de specificaties die deze smartwatch heeft. Voor een volledig overzicht kunt u kijken op Fitbit Charge 2 smartwatch specs.

Vergelijken is ALTIJD een optie!

Naast Essent zijn er natuurlijk tal van andere energieleveranciers die ook voordelige contracten aanbieden. Als consument kunt u zich altijd beroepen op het recht om te vergelijken. Zo alleen kunt u in de overtuiging leven dat u écht het voordeligste contract voor u heeft gekozen. GoedkoopsteEnergie.com leent zich als onafhankelijke vergelijkingssite er prima voor om alle leveranciers te bekijken en een uiteindelijke keus te maken.

Wees wijs en vergelijk!

 

Plaats een reactie